Helhetlig helse handler om helse, ernæring og livsstil. Kurset gir en innføring i ernæring, matkvalitet og hvordan mat påvirker kroppen vår. Det fokuserer på en sunn livsstil med aktivitet, hvile og stresshåndtering. Kurset bidrar til å øke din bevissthet om å iverksette gode tiltak for din helse.
Vi tilbyr grunnkurs i kosthold og ernæring for sykepleiere og vernepleiere som nettkurs. Kurset er utviklet av sykepleier Anita Baadstø. Kursinnholdet er basert på Nasjonale faglige retningslinjer, Kosthåndboken og artikler i Kommune-NEL som du får gratis tilgang til via lenker i kurset.
Vi tilbyr grunnkurs i matomsorg og ernæringstiltak for helsefagarbeider som nettkurs. Eldre og syke med hjemmesykepleie eller i sykehjem skal vurderes for ernæringsmessig risiko.
Jeg tilbyr privatundervisning i kosthold & ernæringveiledning samt bevisstgjørende veiledning via Skype eller telefon når du ikke har anledning å komme til klinikken på Geilo.
Jeg tilbyr kurs og foredrag i grunnleggende ernæring for bedrifter. Foredragene varer minimum fra 45 min eller mer. Anbefaler gjerne foredrag i 2 økter med en pause og enkelt servering. Jeg skreddersyr innhold og fokus etter dine / deres behov.
Høst kalibrering: Visste du at høsten er for bonden, en enda travlere periode enn våren? Ikke bare skal grøden høstes, plantematerialet ryddes, kanskje komposteres? Det som kan sås må i jorda før 15 september.
Vi tilbyr kurs i TKM - og hvordan vi med hjelp av prinsipper fra Tradisjonell Kinesisk Medisin (TKM) og Ayurveda kan bedre helsen og øke velværet i hverdagen. SOMMER er den store yang og ildelementets tid med mye varme og hete.
Det er fortsatt mulig å bestille tilgang til opptak til foreningen Mat & atferds årlige konferanse. Årets tema var Autisme og ernæringsterapi, men er også aktuell for andre mentale lidelser. Kan et autistisk barn bli bedre ved hjelp av kostholdsendringer?
Vi tilbyr kurs i helsekostveileder som nettkurs. Målsettingen med dette studiet er at du skal bli faglig dyktig innen produktkunnskap, kundebehandling og veiledning.
I år er fokus på din egen helse og på immunforsvaret. Hva kan vi gjøre for å ha et robust immunforsvar når vi går inn i en ny høst- og vintersesong med en pandemi hengende over oss som nå til og med har nådd Det hvite hus i USA?
Vi tilbyr kurs i matintoleranse som nettkurs. En uoppdaget matintoleranse kan blokkere selv den beste behandlingsstrategi og er en vanlig årsak til at man ikke kommer videre uansett hvilke tiltak man gjør.
Hovedtema i år er kronisk betennelse og nytt syn på kreft. Man ser nå at stadig flere av våre livsstilsykdommer har en årsak i kronisk betennelse. Hva betyr dette for behandling og forebygging?
Stoffskiftedagen er åpen for alle som ønsker å lære mer om hvordan man kan støtte sitt stoffskifte med riktig kosthold. Alle foredrag er nå tilgjengelig som Nett-TV. Du får tilgang i 3 måneder fra du bestiller.
Vi tilbyr nettbasert kurs om optimal ernæring for idrettsutøvere. Er du interessert i å lære mer om hvordan maten kan optimalisere treningen din? Da er dette et perfekt kurs for deg! I dette kurset vil jeg snakke om temaet «idrettsnutrition» ernæring for idrettsutøvere.
Her finner du en oversikt over helsefaglige emner du kan ta som enkeltemner. De er tilgjengelige hele året på nett, så lenge du rekker å gjennomføre arbeidskrav og oppmeldingsfristen til eksamen.
Vi tilbyr nettstudie om kosthold og ernæring for eldre. Halvårsstudier i kosthold og ernæring for eldre gir deg grunnutdanning innen ernæring med spesielt fokus på hvordan man kan legge til rette for et godt mat- og måltidsmiljø for eldrehjemmeboende og på sykehjem.
Bachelor i ernæring tilbys som nettstudium. De to første semestrene i bachelorgraden tilsvarer årsstudium i grunnleggende medisin, og studenter kan ta første og / eller andre semester som skolestudier ved vår avdeling i Oslo eller i Spania.
Halvårsstudium i kost og ernæring tilbys som nettstudium. Studiet vil gi deg grunnleggende kunnskaper om kosthold og ernæring.
Årsstudium i grunnleggende ernæring skal gi studentene et teoretisk grunnlag for å forstå humanernæring i et biokjemisk, fysiologisk, helsemessig og samfunnsmessig perspektiv.