Vi tilbyr kurs i mindful eating. Et mestrings-kurs for mennesker med et anstrengt forhold til mat. Gjenoppdag metthets signalene i kroppen. Lær deg å kjenne forskjellen på sult og indre uro.
Vi leter etter årsaken til dine plager! Green Doctors er en privat legepraksis med fokus på å avdekke og behandle de underliggende årsaker til sykdom. Gjennom grundig kartlegging av din sykehistorie, dine symptomer, ditt kosthold og dine blodprøver, kan vi hjelpe deg å optimalisere din helse.
Vi tilbyr åpent hus med Mariken Moxness om Psykoterapi. Trenger du støtte? Veiledning? Noen å snakke med?
Vi tilbyr kurs om mat som medisin. Her får du lære om hvordan maten du spiser påvirker deg. Du får lære hvordan du kan bruke velsmakende, helt vanlig mat til å holde deg frisk og få en hverdag fylt av energi og overskudd med riktig vekt!
Vi tilbyr kurs om uten mat og drikke duger helten ikke - om kosthold i barnehagen. Høsten 2018 kom Helsedirektoratet med ny nasjonal faglig retningslinje for mat og måltider i barnehagen, oppdatert i forhold til rammeplanen. Trenger du mer kunnskap om kosthold for barnehagebarn?
Vi tilbyr årsstudium i ernæring og helse. Er du lidenskapelig opptatt av ernæring, helse og kosthold? Velg et årsstudium i ernæring, og studer noe som er godt for både kropp og sinn.
Få en grundig konsultasjon om din helse i forhold til ernæring! Du får kostveiledning med utgangspunkt i deg selv og dine vaner. Du får råd om endring som kan gjøres for å få bedre helse, enten det gjelder livsstilsendring, vektendring eller problemstillinger knyttet til sykdom eller trening.
På våre matlagningskurs lærer vi om «raw food», som er tilberedning av frukt, grønnsaker, nøtter og frø uten varmebehandlig- altså rå mat.
Raw food er rett og slett rå mat. Gjennom å tilberede maten så skånsomt som mulig, uten varmebehandling, så får du frem mange viktige næringsstoffer som vi ellers går glipp av.
Flere og flere opplever fordeler med og unnvike gluten og sukker. Når vi baker så beholder vi gleden ved å nyte fantastiske kaker, gode brød og deilige kjeks, men uten der-på-føelsen.
Å spise vegetar gjør vi av forskjellige grunner: for bedre helse, for dyrene, for miljøet, for det det er billigere. Men ikke minst fordi grønnsaker kan smake så fantastisk godt. På våre kokekurs lærer du å lage vegetariske retter som et alternativ til og/eller komplement til tradisjonell norsk kost
Vi tilbyr studie om kosthold og coaching som nettstudie med samlinger i Oslo. En attraktiv videreutdanning for deg som allerede har gjennomført Personlig trener basis / pluss-studiet.