Active Education

De siste 15 årene har Active Education utdannet flere tusen instruktører og personlige trenere, og skolen er en viktig bidragsyter til kompetanseheving i treningsbransjen. Som den første utdanningsaktøren i det norske markedet, lanserte Active Education PT-utdanninger med studiepoeng helt tilbake i 2007. Gjennom et tett og godt akademisk samarbeid med Høgskolen i Innlandet, har vi vært med på å sette standarden for innhold og omfang i et marked med stort behov for profesjonalisering. Den dag i dag er Active Education fortsatt en sterk pådriver for utdanninger med mer omfattende innhold og lengre varighet, noe vårt omfangsrike årsstudium PT er et eksempel på.

Vi vet det finnes lettere måter å bli personlig trener på. Men, vi er overbevist om at det ikke finnes noen som er bedre.


 |  1 2   |  Neste side >>

Fitness Instruktør + PT-utdanning i Spania

En fantastisk mulighet til å kombinere seriøs høgskoleutdanning med reise og opplevelser i solrike Spania. Her får du markedets mest ettertraktede PT-utdanning i tillegg til omfattende fordypning i de medisinske basisfagene anatomi og fysiologi.

Sted Dato Varighet Pris
Spania Spania 5 måneder fra 87.781 kr  

Functional Fitness Trainer

Nå har du mulighet til å bli en av de første sertifiserte Functional Fitness-trenerne Norge. Utdanningen kombinerer teori med omfattende praktisk undervisning for deg som vil styrke din trenerkompetanse innenfor funksjonell trening, styrke, vektløfting og muskulær utholdenhet.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Sandaker Oslo, Sandaker 4 uker teori + 5 dager praktisk und... 14.900 kr  

Gruppeinstruktør - nettstudie

Vi tilbyr gruppeinstruktør - nettkurs. Endelig kan du ta neste generasjons utdanning innen gruppetrening! I denne utdanningen tar vi det beste fra våre individuelle trenerutdanninger og bringer det inn i saltimer og gruppetreningskonteksten.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 19.900 kr  

Kostholdsveileder - All inclusive

Bli sertifisert kostholdsveileder, med internasjonal sertifisering som Nutrition Coach. Dette er vår standard studiepakke som de fleste av våre studenter velger. Her får du alle fordelene ved å studere hos oss samlet i én pakke, med tett oppfølging av forelesere og studieveileder gjennom hele studie

Sted Dato Varighet Pris
Oslo Oslo 5 måneder fra 44.900 kr  

Kostholdsveileder - Online

Bli sertifisert kostholdsveileder, med internasjonal sertifisering som Nutrition Coach. Har du vanskeligheter med å reise til Oslo for å delta på de praktiske undervisningssamlingene? Da er studiepakken «Online only» det riktige valget for deg.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo Oslo 5 måneder 44.900 kr  

Personlig trener basis

Vi tilbyr personlig trener basis-utdannelse. Dette studiet er svært populært for deg som ønsker en effektiv PT-utdannelse, ønsker å lære mer om trening for egen del eller vil ta en kortere utdanning for å finne ut om PT-yrket passer for deg.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo Oslo 5 måneder fra 44.900 kr  

Personlig trener basis – Bali

Kombiner komplett PT-basis utdannelse med reise og opplevelser på Bali. Ved vår skole på Bali er du del av en norsk studentgruppe, med de beste norske og amerikanske forelesere innen treningsbransjen. Nettstudie med 8 ukers opphold på Bali.

Sted Dato Varighet Pris
Indonesia Indonesia 6 måneder 89 900 kr  

Personlig trener basis – Spania

Kombiner komplett PT-basis utdannelse med reise og opplevelser i Spania. Ved vår skole på Bali er du del av en norsk studentgruppe, med de beste norske og amerikanske forelesere innen treningsbransjen. Nettstudie med 8 ukers opphold i Spania.

Sted Dato Varighet Pris
Spania Spania 6 måneder 59 900 kr  
 |  1 2   |  Neste side >>