Active Education

De siste 15 årene har Active Education utdannet flere tusen instruktører og personlige trenere, og skolen er en viktig bidragsyter til kompetanseheving i treningsbransjen. Som den første utdanningsaktøren i det norske markedet, lanserte Active Education PT-utdanninger med studiepoeng helt tilbake i 2007. Gjennom et tett og godt akademisk samarbeid med Høgskolen i Innlandet, har vi vært med på å sette standarden for innhold og omfang i et marked med stort behov for profesjonalisering. Den dag i dag er Active Education fortsatt en sterk pådriver for utdanninger med mer omfattende innhold og lengre varighet, noe vårt omfangsrike årsstudium PT er et eksempel på.

Vi vet det finnes lettere måter å bli personlig trener på. Men, vi er overbevist om at det ikke finnes noen som er bedre.


Fitness Instruktør + PT-utdanning i Spania

En fantastisk mulighet til å kombinere seriøs høgskoleutdanning med reise og opplevelser i solrike Spania. Her får du markedets mest ettertraktede PT-utdanning i tillegg til omfattende fordypning i de medisinske basisfagene anatomi og fysiologi.

Sted Dato Varighet Pris
Spania Spania 5 måneder fra 87.781 kr  

Functional Fitness Trainer

Nå har du mulighet til å bli en av de første sertifiserte Functional Fitness-trenerne Norge. Utdanningen kombinerer teori med omfattende praktisk undervisning for deg som vil styrke din trenerkompetanse innenfor funksjonell trening, styrke, vektløfting og muskulær utholdenhet.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Sandaker Oslo, Sandaker 4 uker teori + 5 dager praktisk und... 9.900 kr  

Kosthold og coaching

Vi tilbyr studie om kosthold og coaching som nettstudie med samlinger i Oslo. En attraktiv videreutdanning for deg som allerede har gjennomført Personlig trener basis / pluss-studiet.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo Oslo 5 måneder fra 39.900 kr  

Personlig trener basis

Vi tilbyr personlig trener basis-utdannelse. Dette studiet er svært populært for deg som ønsker en effektiv PT-utdannelse, ønsker å lære mer om trening for egen del eller vil ta en kortere utdanning for å finne ut om PT-yrket passer for deg.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo Oslo 5 måneder fra 39.900 kr  

Personlig trener Florida

Kombiner komplett PT-basis utdannelse med reise og opplevelser i USA. Ved vår skole i Florida er du del av en norsk studentgruppe, med de beste norske og amerikanske forelesere innen treningsbransjen. Nettstudie med 8 ukers opphold i Florida.

Sted Dato Varighet Pris
USA USA 16.08.2021 6 måneder16.08.2021 62.900 kr  

Årsstudium PT - Florida

Vår mest komplette PT-utdanning som nettstudie med 8 ukers opphold i Florida + samlinger i Oslo. Årsstudium i personlig trening dekker det nasjonale kompetansekravet, og er et naturlig valg for deg som ønsker å lykkes som personlig trener i Norge.

Sted Dato Varighet Pris
USA USA 1 år 112.800 kr  

Årsstudium PT - Norge

Vår mest komplette PT-utdanning som nettstudie med samlinger i Oslo. Årsstudium i personlig trening dekker det nasjonale kompetansekravet, og er et naturlig valg for deg som ønsker å lykkes som personlig trener i Norge.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo Oslo 1 år 99.800 kr