Roede standard - 16 ganger



Sted: Akershus, Bærum / Sandvika
Akershus
Kursadresse: Øygardveien 26, 1357 Bekkestua (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid:
tirsdager kl 12:00 - 13:00 eller 17:30 - 18:30 eller 18:45 - 19:45
Varighet: 16 ganger
Pris: 4.950

Roede Standard er vårt klassiske kurs, som gjennom årene har hjulpet mange å gå ned i vekt – og bli der. En sunn livsstil handler om å bygge gode vaner. Roede-metoden gir deg store og små verktøy for å få det til

Innhold:
Gjør de endringene du kan trives med og leve med, dette er en livsstilsendring, ikke en «quick-fix». Spis regelmessig og vær bevisst på det du spiser. Lag deg gode vaner som er enkel for deg å følge i hverdagen.

Mine beste råd for å lykkes med varig trivselsvekt:
Roede-metoden er lett å følge, for du spiser vanlig mat og tilrettelegger etter eget behov. Du blir mer bevisst hva du spiser og putter inn i munnen, og du får mye kunnskap om både mat og mosjon og velvære. Ikke bare det men du får en heia-gjeng!! Det er viktig å ha støtte i denne livsstilsendringen!

Mine aktivitetstips:
Det å lage en avtale med en venn/nabo om å møtes for å trimme/gåtur sammen kan være like så bra som et trenings studio. Bare det å være aktiv det gjør det lettere å spise riktig.

Spesialtilbud:
Kjøp et Roede-program for hele høsten og vi garanterer deg en sunnere vekt, økt overskudd og nye vaner som varer. Du får oppfølging med 16 kursmøter og tilgang til Roede-app’en hele kursperioden. Vi tar folkehelsen på alvor og gir en skikkelig sunnhetsrabatt (det gis ikke tilleggsrabatter på dette kurset).

Målgruppe for kurset

Kurset passer for alle som ønsker en sunn og motiverende vektreduksjon