Kurs i mindfulness

Klassisk mindfulness basert på stressmestringkurset

Vi tilbyr Klassisk mindfulness basert på stressmestringkurset. Mindfulness basert stressmestrings kurs er et gruppebasert kurs som lærer deg de grunnleggende teknikkene i Mindfulness.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Stentrum Oslo, Stentrum 8 uker Ta kontakt for informasjo kr

Mental trening for ungdommer

Vi tilbyr mental trening/Mindfulness trening til barn og ungdommer. Å leve med Mindfulness vil si å være nær oss selv "her og nå", uansett hva som skjer. Ved å være nær oss selv blir vi ikke revet med av automatiske tanker og følelser. Vi lever i større grad i en flyt, fra et stillepunkt i oss selv.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 8 uker Avtales kr

Mindfulnesskurs - bedriftsinternt

Vi tilbyr mindfulness kurs og seminar for bedrifter. Å leve med Mindfulness vil si å være nær oss selv "her og nå", uansett hva som skjer. Ved å være nær oss selv blir vi ikke revet med av automatiske tanker og følelser. Vi lever i større grad i en flyt, fra et stillepunkt i oss selv.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 8 uker Avtales kr

Stillhetsretreat i fjellheimen - Log av og lad opp

I stillheten renses det indre landskapet. Bekymringer roer seg. Masetanker stilner. Den indre sabotasjen reduseres. En ny, uanstrengt og klar oppmerksomhet får anledning til å folde seg langsomt ut. Sansene skjerpes: synet, luktene, smakssansen. Fornemmelsene øker.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Vestre Slidre Vestre Slidre 4 dager

Stillhetsretreat på kloster i Italia - Caos Calmo

Vi tilbyr stillhetsretreat på kloster i Italia. Retreaten, som kombinerer stillhet, nærværstrening, selvutforskning og åndelig utvikling, har hjulpet flere hundre norske kvinner og menn til å komme dypere i seg selv.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Italia Italia 8 dager 11.800 kr

Helsecoaching

Vi tilbyr helsecoaching. Hva er helsecoaching? Helsecoaching kommer inn under lov om alternativ behandling. Alternativ behandling av sykdom ved bruk av coaching har fokus på helse ved bruk av helsefremmende coachingteknikker og avansert NLP.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen Fra 1 time Fra 1.200 kr

Mindfulness - Gruppeundervisning

Vi tilbyr gruppeundervisning i mindfulness. Det gis anledning til å bli kjent med mindfulnessøvelser, teori og forståelse i eget tilpasset tempo. Mindfulness er et selvhjelpsverktøy som kan benyttes av hvem som helst, uansett alder, fysisk form og religion

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet, Hele landet Avtales kr
Hele landet, Hele landet Avtales kr

Mindfulness - Privatundervisning

Vi tilbyr privatundervisning i mindfulness. Det gis anledning til å bli kjent med mindfulnessøvelser, teori og forståelse i eget tilpasset tempo. Mindfulness er et selvhjelpsverktøy som kan benyttes av hvem som helst, uansett alder, fysisk form og religion

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen Fra 1200 kr

Mindfulness / oppmerksomt nærvær - Bedriftsinternt

Vi tilbyr kurs og foredrag om mindfulness / oppmerksomt nærvær for bedrifter. I et samfunn med stadig økende endringer, omlegginger og økende krav til helse, miljø og sikkerhet, har fokus på mestring av stress blitt et satsingsområde for mange bedrifter og organisasjoner.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen Avtales Avtales kr

Mindfulnesskurs - Helg

Vi tilbyr helgekurs i mindfulness. Kurset gir en god innføring i Mindfulness gjennom kombinasjon av teori og øvelser. Kurset passer for alle som ønsker mindre stress, mer ro, balanse og glede i livet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 1 helg 3.400 kr

Mindfulnesskurs 6 uker ETTERMIDDAG

Vi tilbyr ettermiddagskurs i mindfulness. Gjennom aksept åpner det seg muligheter og valg. Slik kan livet leves mer i tråd med våre egne ønsker og verdier. Kurset bygger på Jon Kabat-Zinn´s tradisjon, men har også integrert andre retninger som kognitiv terapi, NLP teknikker og coaching.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 6 ganger 4.200 kr

Introduksjonskurs i Mindfulness

Dette er et introduksjonskurs i mindfulness, samtidig som det utvikler seg til et spennende workshop. Hvordan føle seg hel? Helt naturlig! Velkommen til et workshop som gir deg et innblikk i hvordan man kan føle seg fylt av sin «egen væren».

Sted Neste kurs Varighet Pris
Holmestrand Holmestrand 2 timer 0 kr

Mediyoga Kidz

Vi tilbyr Mediyoga Kidz. «Hvis alle 8-åringer her på jorden lærte seg meditasjon, ville all vold i verden bli utslettet i løpet av en generasjon.» Dalai Lama. MediYoga er som yoga på resept med fem forskjellige ingredienser: pust, fysiske øvelser, håndstillinger, fokus og mantra.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Holmestrand Holmestrand Ta kontakt kr

Mindfullness Kurs

Vi tilbyr kurs i Mindfullness. Undrer du på hva mindfulness er? Er det vanskelig å komme i gang med en meditasjon praksis? Skulle du gjerne hatt litt oppfølging? Jeg vil arrangere et mindfullnesskurs hovedsaklig for nybegynnere, men også for deg som vil ha en mer tilspisset form i meditasjonen din.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Holmestrand Holmestrand 8 uker Ta kontakt kr

Mindfulness for bedrift

Ved læren om mindfulness både som mindset og hvordan det oppleves i praksis, så vil du har en bedre forståelse av hvordan sinnet fungerer. Hva får meg til å gå i stress? Hvorfor har jeg nå lav konsentrasjon? Hva er denne mangelfølelsen jeg har? Hvordan forholder vi oss til dette?

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 8 uker 24 000 kr

Teambuilding retreat

Hei, her er et opplegg for deg og dine ansatte over en helg i fredelige omgivelser for å nære kroppen, relasjonen til deg selv og relasjonen til dine kolleger. Dette inkluderer introduksjon i mindfulness som et verktøy å ha med seg i livet og på jobben, skogsbadterapi og ikke voldelig kommunikasjon.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 1 helg 4900 kr

Velkommen til et nærende, ærlig helseretreat

Velkommen til et nærende og ærlig retreat. Trenger du en helg hvor du kan bli ledet inn i tilstedeværelsen, oppleve hvile og lære noe nytt du kan ha med deg i hverdagen, for å føle deg mer rustet til livet? Ja, da ville jeg blitt med på denne retreaten.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Åmot Åmot 1 helg 3250 kr

MBSR Oslo, 8 ukers mindfulness kurs

8-ukers MBSR mindfulnesskurs i Oslo. Dette kurs vil gi deg læring for livet. Du lærer å bruke mindfulness til stressmestring og stressreduksjon. Du vil få bedre selvforståelse og gode redskaper til å skape det liv du ønsker å leve. MBSR-kurset går i kvel i uken over 8 uker.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 8 uker 4.900 kr

Mindfulness coaching

Vi tilbyr mindfulness coaching. Med utgangspunkt i MBSR og øvrig Mindfulnesstrening vil vi tilrettelegge og avstemme forløpet etter dine ønsker og muligheter. Det gir plass til både personlig samtale og muligheten for å jobbe med mer personlige og spesifikke problemstillinger gjennom Mindfulness.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Røa Oslo, Røa 990 kr

Mindfulness og meditasjons retreat på Nøsen Fjellhotel

Meditasjon og Hjertets Kvaliteter Eline Monrad Vistven og Barbra Coco Laurré inviterer til 5 dages stilhets-retreat på Nøsen Fjellhotel .

Sted Neste kurs Varighet Pris
Vestre Slidre Vestre Slidre 5 dager 4.950 kr

Nordisk Mindfulness Instruktør utdannelse

Bli med på14 måneders mindfulnessinstruktørkurs hvor du utvikler solide ferdigheter som sertifisert mindfulnessinstruktør. Vår mindfulnessinstruktørutdanning er godkjent av Norsk Psykolog Forening.Vi har30 års erfaring med mindfulness og meditasjon. Utdannelsen går over 8 samlinger, hver av 4 dager

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sandvika Oslo, Sandvika 14 måned 38.000 kr

Stillhetssretreat ved havet i Nordsjælland, Danmark

Eline Monrad Vistven og Barbra Coco Laurré inviterer til 5 dages stillhets-retreat ved havet på Nordsjælland, Danmark. Stilhet og hjertets kvaliteter vil være utgangspunktet for retreatet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Danmark Danmark 5 dager 4.950 kr

Kurs i Yin Yoga, mindful Yoga

Jeg tilbyr yogakurs i Yin Yoga, mindful Yoga. Yin Yoga er en rolig og behagelig, og allikevel svært styrkende treningsform både for kropp og sinn. Gjennom øvelsene blir du mer smidig og myk, bedre kjent med deg selv og din egen kropp og bedre i stand til å være tilstede i øyeblikket.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Gran, Frivillighetssen... Gran 18.01.2024 8 uker18.01.2024 2.900 kr
Gran, Røykenvik Nesgut... Gran 15.01.2024 (+1) 8 uker15.01.2024 (+1) 2.900 kr
Gran, Røykenvik Nesgut... 16.01.2024 8 uker 16.01.2024 2.900 kr
Gran, Røykenvik Nesgut... Gran 16.01.2024 6 uker16.01.2024 2160 kr
Gran, Frivillighetssen... Gran 6 uker 2.175 kr

 |  1 2 3 4 5 6   |  Neste side >>