Kurs i mindfulness

6 ukers mindfulness forsetterkurs

Vi tilbyr 6 ukers mindfulness forsetterkurs. Kursforløpet gir deg erfaringer med videregående trening i mindfulness. Dette kurset har fokus på fordypelse av oppmerksomt nærvær og mindfulness i praksis.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Røa Oslo, Røa 6 kvelder 3.900 kr

MBSR Oslo, 8 ukers mindfulness kurs

8-ukers MBSR mindfulnesskurs i Oslo. Dette kurs vil gi deg læring for livet. Du lærer å bruke mindfulness til stressmestring og stressreduksjon. Du vil få bedre selvforståelse og gode redskaper til å skape det liv du ønsker å leve.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sandvika Oslo, Sandvika 8 uker 4.900 kr

MBSR Teacher-Training Program

Institute for Mindfulness-Based Approaches in cooperation with Creationwork brings you this English MBSR Teacher-Training Program

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 7 helger 5.750 euro kr

Mindfulness - helgekurs

Vi tilbyr helgekurs i mindfulness. Søker du et mindfulness helgekurs, og ønsker du å utforske mindfulness som en effektiv metode til stressreduksjon og større nærvær? nærvær.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Røa Oslo, Røa 1 helg 4.300 kr

Mindfulness – inspirasjon og påfyll

Dette kurs er for deg der har holdt på med mindfulness over noe tid og ønsker å være en del av en gruppe. Her vil du få ny inspirasjon og masse av påfyll til din egen fordypning av mindfulness og meditasjon.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 4 dager 4.600 kr

Mindfulness Based Compassionate Living – MBCL

Vil du lærer om mindfulness og medfølelse? og kunne du tenke deg gode øvelser du kan jobbe videre med efter kurset, – øvelser der styrker hjertets innlevelse og medfølelse og evne til dypere egen omsorg? – så vil jeg anbefale dette kurs med Fritz Koster, en enestående lærer på dette felt.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 1 helg 5.200 kr

Mindfulness coaching

Vi tilbyr mindfulness coaching. Med utgangspunkt i MBSR og øvrig Mindfulnesstrening vil vi tilrettelegge og avstemme forløpet etter dine ønsker og muligheter. Det gir plass til både personlig samtale og muligheten for å jobbe med mer personlige og spesifikke problemstillinger gjennom Mindfulness.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Røa Oslo, Røa

Mindfulness og et streif av Zen

Vi tilbyr kurset mindfulness og et streif av Zen. Dette kurs er for deg der ønsker kontinuitet og fordypelse i din mindfulnesspraksis. I løpet av et år vil vi mødes ca. hver 3. uke.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Røa Oslo, Røa 1 år 4.400 kr

Mindfulness og kreativitet

Vi tilbyr helgekurs i mindfulness og kreativitet. Vi vil undersøke kreativitets kilde gjennom et mangfold av uttrykk. Undersøke hva som treng for å kunne både tenke og skape nyt.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Røa Oslo, Røa 1 helg 3.500 kr

Mindfulness og meditasjons reterate på Nøsen Fjellhotel.

Meditasjon og Hjertets Kvaliteter Eline Monrad Vistven og Barbra Coco Laurré inviterer til 5 dages stilhets-retreat på Nøsen Fjellhotel 25. – 29. juli 2022

Sted Neste kurs Varighet Pris
Vestre Slidre Vestre Slidre 25.07.2022 5 dager25.07.2022 5000 kr

Nordisk Mindfulness Instruktør utdannelse

Bli med på14 måneders mindfulnessinstruktørkurs hvor du utvikler solide ferdigheter som sertifisert mindfulnessinstruktør. Vår mindfulnessinstruktørutdanning er godkjent av Norsk Psykolog Forening og vi 30 års erfaring med mindfulness og meditasjon.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sandvika Oslo, Sandvika 14 måned 35.000 kr

Meditasjon og mindfulness

Vi tilbyr kurs i meditasjon og mindfulness. Taracenter formidler mindfulness meditasjon og mentale øvelser, pusteøvelser for nybegynnere og mer fordypende meditasjons teknikker fra tibetansk buddhisme i kombinasjon med kreative metoder.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grønland Oslo, Grønland 1 1/2 time 200 kr

Mindfulness instruktør - deltidsutdannelse

Vi tilbyr utdanning som mindfulness instruktør. Dette innebærer blant annet opplæring innen grunnleggende filosofi, mental trening med mindfulness, pusteteknikker fra den tibetanske yoga-tradisjon med mere. Vi er opptatt av å gjøre vår undervisning aktuell og erfaringsbasert.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grønland Oslo, Grønland 8 samlinger over 1.år 36.000 kr

Helsecoaching

Vi tilbyr helsecoaching. Hva er helsecoaching? Helsecoaching kommer inn under lov om alternativ behandling. Alternativ behandling av sykdom ved bruk av coaching har fokus på helse ved bruk av helsefremmende coachingteknikker og avansert NLP.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen Fra 1 time Fra 1.200 kr

Mindfulness - Gruppeundervisning

Vi tilbyr gruppeundervisning i mindfulness. Det gis anledning til å bli kjent med mindfulnessøvelser, teori og forståelse i eget tilpasset tempo. Mindfulness er et selvhjelpsverktøy som kan benyttes av hvem som helst, uansett alder, fysisk form og religion

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet Avtales Avtales kr

Mindfulness - Privatundervisning

Vi tilbyr privatundervisning i mindfulness. Det gis anledning til å bli kjent med mindfulnessøvelser, teori og forståelse i eget tilpasset tempo. Mindfulness er et selvhjelpsverktøy som kan benyttes av hvem som helst, uansett alder, fysisk form og religion

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 3 - 6 timer Fra 850 kr

Mindfulness / oppmerksomt nærvær - Bedriftsinternt

Vi tilbyr kurs og foredrag om mindfulness / oppmerksomt nærvær for bedrifter. I et samfunn med stadig økende endringer, omlegginger og økende krav til helse, miljø og sikkerhet, har fokus på mestring av stress blitt et satsingsområde for mange bedrifter og organisasjoner.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen Avtales Avtales kr

Mindfulnesskurs

Vi tilbyr kurs i mindfulness. Kurset gir en solid innføring i Mindfulness og oppfølging over tid, der hver enkelte får tilpasset undervisning i en liten gruppe. I løpet av kursperioden merkes endring, og man er godt i gang med å integrere metoden i eget liv.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen, Bergen Stressm... Bergen 1 helg 3.250 kr
Bergen, Rett ved Sjøbo... Bergen 2.400 kr

Mindfulnesskurs - Helg

Vi tilbyr helgekurs i mindfulness. Kurset gir en god innføring i Mindfulness gjennom kombinasjon av teori og øvelser. Kurset passer for alle som ønsker mindre stress, mer ro, balanse og glede i livet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 1 helg 3.250 kr

Online coaching

Vi tilbyr også coachingtimer online for deg som syns det er enklere med hensyn til avstand og reisevei. For noen kan det i seg selv være et godt alternativ å møtes på denne måten.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie Fra 1 time Fra 1.200 kr

Meditasjon og Yoga - Online

Vi tilbyr onlinekurs i meditasjon og yoga. Har du behov for å endre fokus og føle mer indre ro og glede? Du er velkommen til å prøve mine ONLINE yoga timer med meditasjon.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie Fra 200 pr mnd kr

Meditasjons kurs med instruktør Hege Sletnes

Vi tilbyr meditasjons kurs med instruktør Hege Sletnes. Meditasjon kan gi innsikt i sammenhengen mellom tankene dine, følelser og stress, og gjennom meditasjon kan du få hjelp til å redusere både fysisk og mentalt stress.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Moss Moss Fra 250 kr

Nybegynnerkurs Mindfulness - med Hege Sletne

Vi tilbyr nybegynnerkurs i Mindfulness. Nytt Mindfulness kurs ved Moss YogaSenter med Hege Sletnes – lær om sammenhenger mellom tilstedeværelse, helse og livskvalitet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Moss Moss 3.600 kr

Introkurs i mindfulness - nettmøte eller telefon

Vi tilbyr introkurs i mindfulness som gjennomføres over nettmøte eller telefon. Mindfulness er å være tilstede her og nå, ha god mental balanse og håndtere utfordringer på en konstruktiv måte. Ta i bruk mindfulness og opplev forskjellen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2 timer 990 kr

Mindfulness - bedriftsinternt

Vi tilbyr kurs i mindfulness for bedrifter. Vi lærer deg en enkel og effektiv teknikk som gir umiddelbar effekt. Mindfulness er å være tilstede her og nå, ha god mental balanse og håndtere praktiske utfordringer på en konstruktiv måte. Ta i bruk mindfulness og opplev forskjellen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Kristiansand Kristiansand 7 timer fra 7.035 kr

Mindfulness og MediYoga: Kurs ved stress - dagtid, start 13.09.22

Har du lyst til å lære noen anerkjente metoder i å beholde ro og fokus? Både mindfulness og MediYoga kan hjelpe ved stress, skape overskudd og balanse. Dette kurset passer for deg som har formiddagen fri.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 13.09.2022 8 ganger13.09.2022 4180 kr

Mindfulness og Mediyoga: Kurs ved stress start tirsdag 13.09.2022

Har du lyst til å lære noen anerkjente metoder i å beholde ro og fokus i en travel hverdag? På dette kurset lærer du om både mindfulness og MediYoga, to anerkjente metoder for å skape overskudd og balanse. Kurset går om ettermiddagen, midt i Oslo sentrum, en deilig avstressende pause etter jobb.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 13.09.2022 8 ganger13.09.2022 4180 kr

Mindfulness og mediyoga: Kurs ved stress, 8 kvelder høsten 2022

Har du lyst til å lære noen anerkjente metoder i å beholde ro og fokus når det røyner på med hverdagens krav og mas. Både mindfulness og medisinsk yoga kan hjelpe ved stress. På dette kurset får du innblikk i begge metodene.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 14.09.2022 8 kvelder14.09.2022 4180 kr

Stressmestring, Mindfulness, Yoga

Når det psykiske presset blir så stort at du kjenner det på kropp og sjel, du mister kontrollen, du mestrer ikke, du presterer mer enn det kroppen egentlig har kapasitet til. Da er det på tide å stoppe opp, lete etter hva du treng er for å få balansen og gjøre viktige endringer.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum

 |  1 2 3 4 5 6 7 8   |  Neste side >>