Ønsker du å lære mer om mindfulness - Privatundervisning



Kursarrangør: Selvbevisst
Sted: Vestfold, Sandefjord
Vestfold
Kursadresse: Klinestadmoen 10, 3241 Sandefjord (kart)
Type:Privatundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Varighet: 1 time
Pris: 950

Ønsker du å lære mer om mindfulness og hva det kan gjøre for deg? Thomas tilbyr privat timer for de som ønsker dette. Dette gir en flott mulighet til å utforske egne utfordringer i ro og mak. Her kan man finne ut av og bearbeide ulike problemstillinger fra et mindfulness perspektiv.

Innhold:
Når vi er helt oppmerksomme her og nå, og ikke blir styrt av automatiske negative tanker og tolkninger, så gir det store muligheter for å skape positive endringer i livet.
På private timer kan man ta opp ting man ellers kanskje ikke ville tatt opp på et kurs.
Her er noen eksempler på noe man kan få hjelp til å bearbeide:

• Utfordrende relasjoner (venner, kollegaer, familie, kjæreste/mann/kone)
• Sorg
• Dårlig selvtillit
• Stressende livstil
• Fysisk sykdom
• Angst og bekymringer

Målgruppe for kurset:
For alle som ønsker privat undervisning i mindfulness

Kursholder:
Thomas har undersøkt mindfulness siden slutten av tenårene og har over ti års erfaring med å holde kurs i mindfulness. Han har studert ulike østlige visdoms-tradisjoner som Advaita Vedanta og Kashmir Shaivism og har dedikert store deler av tiden sin til meditasjon/mindfulness, kontemplasjon og refleksjon.

Terapeut:
Siden begynnelsen av tjueårene har Thomas vært lidenskapelig opptatt av kommunikasjon, endringsprosesser/læringsprosesser og evnen til å lede seg selv i en positiv retning. Han har jobbet som terapeut i over ti år, drevet helseklinikk i Tønsberg og jobbet med hundrevis av mennesker for å løse psykiske og fysiske utfordringer. Thomas har også jobbet med barn og unge som sliter med konsentrasjonsvansker, indre uro og lese/skrivevansker. Han har samarbeidet med etater og institusjoner som jobber med å få unge mennesker til å mestre hverdagen, komme inn i arbeidslivet og frigjøre seg fra tungsinn, negative tanker, bekymringer og ekstrem stress.

Thomas har laget et eget utdannings-konsept (ettårig) og utdannet coacher innenfor NLP-coaching, og videreutdannet terapeuter med fordypning innenfor endringsprosesser, mindfulness, kommunikasjon, formidling og selvledelse.

Fasilitator:
Thomas underviser hvert år om fasilitering på Folkeuniversitetets utdannelse innenfor coaching og veiledning. Han har jobbet i flere år som fasilitator for Høgskolen i Vestfold(Universitetet i Sørøst-Norge). Han deltok som gruppe fasilitator(prosessleder) i flere prosjekter og ledet gruppemøter mellom ansatte på høgskolen og ulike bedrifter innenfor vannrenseteknologi.

Foredrag:
Thomas driver firmaet Klar kommunikasjon, og har jobbet som foredragsholder for næringslivet i 12 år. Han har jobbet med både store og små bedrifter, holdt foredrag, lengre seminarer og fulgt bedrifter gjennom ulike endringsprosesser over tid. Thomas har også gjort mange oppdrag for det offentlige. Bla. sykehus, Nav, opplæringskontoret, skoler, institusjoner, sykehjem og barnehager. Han har blitt leid inn av folkeuniversitetet over flere år som foredragsholder om coaching i praksis, mindfulness og fasilitering.


Uttalelse fra fornøyd kursdeltaker:
"Jeg kom til kurs i mindfulness uten å egentlig vite hva jeg kunne vente meg. Etter kurset var jeg full av lovord. Dette var konkret og forståelig, og jeg kjente det gjorde noe med meg. Jeg har i ettertid brukt de verktøyene vi fikk, i hverdagen, både privat og på jobb. Thomas sin formidlingsevne er utrolig bra og gjør det hele til en opplevelse. Tiden gikk svært fort, og plutselig var vi ferdig. Jeg var der sammen med min kone, og det føltes svært bra og riktig, og noe vi virkelig kan anbefale andre. Meld dere på og opplev sider ved dere selv som dere kanskje ikke har visst om eller bare glemt eller fortrengt."
-Terje Grennes

"Jeg og mannen min meldte oss på et helgekurs sammen, og jeg må si at dette var noe befriende annet enn jeg hadde forventet. Thomas sin formidlingsevne er klar og tydelig i både ord og ikke minst handling og bilder, og det gjorde noe med meg. Dette åpnet porter i meg, og jeg tror ikke livet blir helt det samme etter dette. Jeg kan sterkt anbefale andre å utforske dette, og det at vi kunne dele dette som par var en utrolig fin opplevelse. Noe som gjør det lettere å forstå hverandre, og reise videre sammen. Takk for et fint kurs, dere ser meg igjen."
-Hilde Grennes -

"Hvis du er åpen og nysgjerrig, vil dette kurset kunne være starten på et "nytt liv", et liv med svært lite stress, bekymringer og frykt. Et liv med ro og glede og med bedre relasjoner til de rundt deg. Kurset anbefales varmt."
-Helene Naper

"Thomas utfordrer oss til å ikke tro på det han sier, men undersøke nærmere selv. Kursene med Thomas har gitt meg en fornyet interesse for å observere meg selv og mine egne reaksjoner og følelser. Jeg har gjennom dette fått noen erkjennelser som gjør det lettere å takle de utfordringene som livet byr på. Thomas formidler grunnleggende problemstillinger knyttet til kommunikasjon og relasjoner på en måte som er både underholdende og lettfattelig og gir en helt ny plattform å tenke ut fra. Kursene gir en mulighet til å få en type «påfyll» som det ellers er lite rom for i en travel hverdag. Jeg kommer stadig tilbake - alene eller sammen med venner eller familiemedlemmer."
-Kristi K. Galleberg

Britt Hauge Toverud
"Jeg syns rett og slett det er deilig å være på mindfulness kurs. Bare å være, og ikke trenge å prestere og ikke alltid forstå. Og det gir meg mye. Jeg kommer igjen og igjen. Meditasjon var i begynnelsen vanskelig, og av og til ubehagelig, nå er det bare deilig. Bruker "micromeditasjon" når jeg kjenner ting blir vanskelig/stressende, spesielt på jobb"
-Britt Hauge Toverud

"Anbefales på det sterkeste. Dette burde vær et fag på skolen. Bør prøves, det eneste som kan skje er at man fungerer bedre i hverdagen."
-Trine Brekke

"Jeg kan med hånden på hjertet si at mindfulness har forandret livet mitt på måter jeg nesten ikke kunne forestille meg. Ikke bare fikk jeg det bedre, men hele livssituasjonen min totalforandret seg. Noen av de store forandringene som å kvitte meg med nedstemthet, uro og kraftige svingende sinnstilstander. Pluss at behovet for medisiner som fulgte med disse "lidelsene" ble overflødig, og jeg kunne slutte med de. For en frihet det var."
-Ørjan Hansen