Coachingkurs

I kategorien coaching finner du kurs som hovedsakelig er rettet mot næringslivet. Et kurs i coaching kan hjelpe deg å bli bedre til å takle stress og konflikter, samtidig som du vil lære å utnytte din mentale kapasitet mer effektivt. Du vil også lære mye om motivasjon. Et coaching kurs for ledere kan hjelpe deg å bli en bedre leder, slik at du bedre utnytter kapasiteten til dine medarbeidere. Det handler mye om å tenke på en positiv og konstruktiv måte. Meld deg på et coaching kurs i dag, så vil du snart se positive resultater.
Følg linken for kurs i NLP - Nevro lingvistisk programmering, Personlig utvikling eller Administrasjon og ledelse. Hvis du ikke finner kurset du leter etter, oppfordrer vi deg til å ta kontakt med oss, så finner vi det for deg.

Stillhetsretreat i fjellheimen - Log av og lad opp

I stillheten renses det indre landskapet. Bekymringer roer seg. Masetanker stilner. Den indre sabotasjen reduseres. En ny, uanstrengt og klar oppmerksomhet får anledning til å folde seg langsomt ut. Sansene skjerpes: synet, luktene, smakssansen. Fornemmelsene øker.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Vestre Slidre Vestre Slidre 4 dager

Stillhetsretreat på kloster i Italia - Caos Calmo

Vi tilbyr stillhetsretreat på kloster i Italia. Retreaten, som kombinerer stillhet, nærværstrening, selvutforskning og åndelig utvikling, har hjulpet flere hundre norske kvinner og menn til å komme dypere i seg selv.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Italia Italia 8 dager 11.800 kr

Individuell rådgivning for brukere av offentlige tjenester

Individuell rådgivning fra ASOK er et tilbud til deg som trenger hjelp for å nå fram i det offentlige hjelpeapparatet eller barnehage- og skoletilbudet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo

Konferansen med det lille ekstra

Vi tilbyr Konferansen med det lille ekstra. Ønsker dere det lille ekstra, har vi en rekke aktiviteter vi kan tilby:Kjøre hundeslede til et sted der vi serverer mat og drikke rundt bålet. Vi kan fyre opp badestampen og badstuen, eller vi kan ta dere med til historiske steder rundt Hallingskarvet

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hol Hol fra 1.290 kr

Bedriftscoaching

Jeg tilbyr tjenester innen lederutvikling og teamutvikling for bedrifter. Hvordan lokke frem det beste hos dine medarbeidere - Hvordan bygge et godt team. God kommunikasjon og coaching gir et godt team.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Akershus Akershus Avtales kr
Oslo Oslo Avtales kr

Familieterapi, samlivsterapi - privatundervisning

Vi tilbyr familieterapi - samlivsterapi som privatundervisning. Trenger dere hjelp til å få glød, nærhet og harmoni i samlivet? Å utvikle kjærlighetsrelasjonen i et forhold er en god måte å utvikle seg på som menneske.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Akershus Akershus Avtales kr
Oslo Oslo Avtales kr

God kommunikasjon - bedriftsinternt

Vi tilbyr kurs i god kommunikasjon for bedrifter. God kommunikasjon skaper tydelighet, forutsigbarhet og kan redusere sykefravær. Jeg skreddersyr foredrag, kurs og workshops i god kommunikasjon.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Akershus Akershus Avtales kr
Oslo Oslo Avtales kr

Privat coaching

Vi tilbyr privat coaching. Privat coaching har som målsetting å styrke individet, hjelpe individet til å bli selvstendig og leder i eget liv. Personlig coaching hjelper deg til å stole på egne ressurser, til å ta kontroll over ditt eget liv! Oppmuntring og utfordringer øker den enkeltes selvtillit.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Akershus Akershus Avtales kr
Oslo Oslo Avtales kr

Introduksjonskurs i Mindfulness

Dette er et introduksjonskurs i mindfulness, samtidig som det utvikler seg til et spennende workshop. Hvordan føle seg hel? Helt naturlig! Velkommen til et workshop som gir deg et innblikk i hvordan man kan føle seg fylt av sin «egen væren».

Sted Neste kurs Varighet Pris
Holmestrand Holmestrand 2 timer 0 kr

Mediyoga Kidz

Vi tilbyr Mediyoga Kidz. «Hvis alle 8-åringer her på jorden lærte seg meditasjon, ville all vold i verden bli utslettet i løpet av en generasjon.» Dalai Lama. MediYoga er som yoga på resept med fem forskjellige ingredienser: pust, fysiske øvelser, håndstillinger, fokus og mantra.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Holmestrand Holmestrand Ta kontakt kr

Mindfullness Kurs

Vi tilbyr kurs i Mindfullness. Undrer du på hva mindfulness er? Er det vanskelig å komme i gang med en meditasjon praksis? Skulle du gjerne hatt litt oppfølging? Jeg vil arrangere et mindfullnesskurs hovedsaklig for nybegynnere, men også for deg som vil ha en mer tilspisset form i meditasjonen din.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Holmestrand Holmestrand 8 uker Ta kontakt kr

Mindfulness for bedrift

Ved læren om mindfulness både som mindset og hvordan det oppleves i praksis, så vil du har en bedre forståelse av hvordan sinnet fungerer. Hva får meg til å gå i stress? Hvorfor har jeg nå lav konsentrasjon? Hva er denne mangelfølelsen jeg har? Hvordan forholder vi oss til dette?

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 8 uker 24 000 kr

Teambuilding retreat

Hei, her er et opplegg for deg og dine ansatte over en helg i fredelige omgivelser for å nære kroppen, relasjonen til deg selv og relasjonen til dine kolleger. Dette inkluderer introduksjon i mindfulness som et verktøy å ha med seg i livet og på jobben, skogsbadterapi og ikke voldelig kommunikasjon.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 1 helg 4900 kr

Velkommen til et nærende, ærlig helseretreat

Velkommen til et nærende og ærlig retreat. Trenger du en helg hvor du kan bli ledet inn i tilstedeværelsen, oppleve hvile og lære noe nytt du kan ha med deg i hverdagen, for å føle deg mer rustet til livet? Ja, da ville jeg blitt med på denne retreaten.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Åmot Åmot 1 helg 3250 kr

Coaching - Samtalepartner

Hva er din største og viktigste utfordring med din helse- dine relasjoner-ditt arbeid-din hverdag? Hvilke forskjell hadde det vært om du hadde fått løst «problemet»? Hva har du forsøkt tidligere for å forandre på noe i livet ditt ? Hva har virket og hva har ikke virket?

Sted Neste kurs Varighet Pris
Gran Gran 1 time Avtales kr

Kurs i Yin Yoga, mindful Yoga

Jeg tilbyr yogakurs i Yin Yoga, mindful Yoga for nybegynnere. Yin Yoga er en rolig og behagelig, og allikevel svært styrkende treningsform både for kropp og sinn. Gjennom øvelsene blir du mer smidig og myk, bedre kjent med deg selv og din egen kropp og bedre i stand til å være tilstede i øyeblikket.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Gran, Røykenvik Nesgut... Gran 13.11.2023 (+1) 6 uker13.11.2023 (+1) 2.175 kr
Gran, Røykenvik Nesgut... 14.11.2023 6 uker 14.11.2023 2.175 kr
Gran, Frivillighetssen... Gran 09.11.2023 6 uker09.11.2023 2.175 kr

Adferd og kommunikasjonkurs - bedriftsinternt

Hvordan skape nære og tillitbaserte relasjoner til kunder og medarbeidere. En workshop hvor adferd og bevissthet rundt ulike adferdstrekk er fokus. I gjennomføring av slike workshops ser vi en betydelig tilleggsverdi av å starte med en personprofil fra persolog.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 2 dager Avtales kr

Time management: Hvordan få tid til alt - bedriftsinternt

Når man skal håndtere ulike oppgaver i en hektisk arbeidshverdag, være seg personal- og fagansvar, i tillegg til administrative oppgaver og rapportering, opplever mange ledere og medarbeidere at tiden ikke strekker til. Hvordan kan vi løse dette gjennom struktur, kontroll og planlegging?

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum Avtales kr

Individuell coaching i presentasjonsteknikk

Talefot tilbyr kurs i Individuell coaching i presentasjonsteknikk.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum

Mindfulness

Vi tilbyr kurs i mindfulness. Mindfulness er bevisst tilstedeværelse i øyeblikket uten å dømme.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Nydalen Oslo, Nydalen 1 dag 1.950 kr

 |  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20   |  Neste side >>