Coachingkurs

I kategorien coaching finner du kurs som hovedsakelig er rettet mot næringslivet. Et kurs i coaching kan hjelpe deg å bli bedre til å takle stress og konflikter, samtidig som du vil lære å utnytte din mentale kapasitet mer effektivt. Du vil også lære mye om motivasjon. Et coaching kurs for ledere kan hjelpe deg å bli en bedre leder, slik at du bedre utnytter kapasiteten til dine medarbeidere. Det handler mye om å tenke på en positiv og konstruktiv måte. Meld deg på et coaching kurs i dag, så vil du snart se positive resultater.
Følg linken for kurs i NLP - Nevro lingvistisk programmering, Personlig utvikling eller Administrasjon og ledelse. Hvis du ikke finner kurset du leter etter, oppfordrer vi deg til å ta kontakt med oss, så finner vi det for deg.

Booking av kundemøter - Bedriftsinternt

Jobber du med salg? Vårt bookingkurs er den raskeste veien til økt lønnsomhet for din bedrift. Kurset er gjennomført for mange selskaper i Norden siden 2014. Dette bookingkurset kan brukes som delkurs for alle selgere, konsulenter og rådgivere på alle nivå.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2 dager Ta kontakt kr

Praktisk forhandlingsteknikk - Bedrifter

Hvordan håndtere utfordrende forhandlinger? Hvordan fremstå som profesjonell forhandler? Hvordan vinne forhandlinger? Kursdeltakere får læring som kan brukes i svært mange sammenhenger. Kursholder har over 30 års erfaring med anbud og salg, samt 13 års erfaring som salgscoach!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo Avtales kr

Individuell veiledning

For deg som er interessert i mindfulness og som ønsker individuell veiledning. I løpet av et liv vil vi møte både behag og ubehag. Mange av oss forsøker å holde det ubehagelige på avstand ved å prøve å kontrollere følelser, tanker og fysisk smerte.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Ringsaker Ringsaker 1 1/2 time Fra 550 kr

Introduksjon til mindfulness på bestilling - grupper

En gave til dere selv eller til den som har alt. Eller en hyggelig og meningsfull kveld sammen med gode venner, foreningen, idrettslaget, syklubben, treningskameratene, studievenner, kollegaer eller andre som skulle være interessert. Minimum 7 pers.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Ringsaker Ringsaker 1 kveld 2500 kr

Mindfulness på arbeidsplassen

Fornøyde ansatte gir godt arbeidsmiljø og lønnsomhet. Mindfulness for bl.a. stressreduksjon, bedret konsentrasjon, fokus og kommunikasjon. Med stadig større krav om effektivitet, hurtige avgjørelser og arbeidsmengde i arbeidslivet kan det være krevende å finne en balanse som er bærekraftig over tid.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Ringsaker Ringsaker Avtales kr

Stressreduksjonskurs - Livsmestring

Dette kurset anbefales til deg som ønsker en grundig innføring i mindfulness og som vil jobbe med stressreduksjon over tid. Du får god tid til å integrere stressreduserende verktøy i din hverdag og reflektere over erfaringer sammen med andre.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Ringsaker Ringsaker 22.10.2024 6 kvelder22.10.2024 2900 kr

Styrk din medfølelse og identitet

På dette kurset vil vi utforske medfølelse ovenfor oss selv og andre, utøve oppmerksomt nærvær og gjenoppdage positive historier fra eget liv. Gjennom praktiske og lekne øvelser vil vi kunne styrke egen identitet og finne økt indre ro. Ta gjerne kontakt for en uforpliktende samtale eller påmelding.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Ringsaker Ringsaker 3 kvelder 1450 kr

Få mer overskudd

Jeg tilbyr veiledning i glede, helse og overskudd. Er du sliten, sykmeldt - kanskje helt utkjørt? Drømmer du om mer trivsel og overskudd - å føle deg bedre i hverdagen?

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum Ta kontakt kr

Karriereomstilling

Jeg tilbyr kurs Karriereomstilling – nye muligheter, ser du dem? Er du i tvil hva du vil – og hvor du vil? Kjenner du på motstand?

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 1 time 995 kr

Brandbu - Trivselshuset-Terapeutisk Yin Yoga, mindful Yoga-

Perfekt tid å gå høsten og vinteren i møte. Jeg tilbyr yogakurs i Yin Yoga, mindful Yoga. Yin Yoga er en rolig og behagelig, og allikevel svært styrkende treningsform både for kropp og sinn.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Gran Gran 22.08.2024 (+1) 8 uker22.08.2024 (+1) 3100 kr

Coaching - Samtalepartner

Hva er din største og viktigste utfordring med din helse- dine relasjoner-ditt arbeid-din hverdag? Hvilke forskjell hadde det vært om du hadde fått løst «problemet»? Hva har du forsøkt tidligere for å forandre på noe i livet ditt ? Hva har virket og hva har ikke virket?

Sted Neste kurs Varighet Pris
Gran Gran 1 time 950 kr

Drop-in Yin Yoga-Mindful yoga - Røykenvik -Brandbu

Jeg tilbyr Yin Yoga-Mindful yoga Finn ro og balanse i naturskjønne omgivelser i min hage med Yin Yoga og Qi gong ! Vi flytter inn i mitt yogastudio dersom det regner eller er mye vind Begrenset plasser så meld deg på i dag !

Sted Neste kurs Varighet Pris
Gran Gran 08.08.2024 1 gang08.08.2024 300 kr

Formiddag-Røykenvik - Brandbu -Terapeutisk Yin Yoga, Mindful Yoga

Formiddags kurs fra tirsdag 20 august og 8 uker Finn din indre ro med Yin yoga og Qigong! Er du klar for en ny uke med ro og velvære? Start uken din med mine formiddagsklasser i Yin yoga og Qigong. Perfekt også for pensjonister.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Gran Gran 20.08.2024 8 uker20.08.2024 3100 kr

Hov i Søndre Land - Terapeutisk Yin Yoga, mindful Yoga

Høst kurs Etter ønske fra mange av mine gamle deltakere, inviterer jeg nå til et sensommer- høstkurs på Hovlitunet i Søndre Land. Ta kontakt om du ønsker en drop-in på et kurs som allerede er i gang om du er en av de som går turnus og ikke kan delta på hele kurset.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Søndre Land Søndre Land 21.08.2024 8 uker21.08.2024 3100 kr

Sted Neste kurs Varighet Pris
Gran Gran 20.08.2024 (+2) 8 uker20.08.2024 (+2) 3100 kr

Røykenvik - Terapeutisk Yin Yoga, mindful Yoga - Ettermiddagskurs

RØYKENVIK - Nesgutua - MANDAGER - Yin Yoga, Mindful Yoga Det er nå fullbooket.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Gran Gran 19.08.2024 (+1) 8 uker19.08.2024 (+1) 3100 kr

Sommerkurs - Yin Yoga og Taichi og Qi gong - Hov i Søndre Land

Jeg inviterer til å delta i mitt sommerkurs i Yin Yoga og med innslag av Qi gong på Mulighet med drop-in men må bestilles på forhånd pga plass.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Søndre Land Søndre Land 4 kvelder 1200 kr

Terapeutisk Yin Yoga, mindful Yoga - RB Fysio - GRAN

HØST - FORMIDDAGSKURS I RB FYSIO OG FYSIKALSK INSTITUTT SINE TRENINGSLOKALER

Sted Neste kurs Varighet Pris
Gran Gran 03.09.2024 6 uker03.09.2024 1395 kr

Buffer samlivskurs

Bekkestuapsykologen har glede av og nok en gang arrangere bufferkurs, et samlivs kurs som vi virkelig har gode erfaringer med. Kurset holdes over en helg, Vi har fått svært gode tilbakemeldinger på tidligere kurs og gleder oss veldig til en ny samling. Velkommen!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 1 helg 8.900 pr par kr

Bufferkurs for par - Online

Vi tilbyr 1 dags personlig og skreddersydd bufferkurs for par. I løpet av denne dagen vil dere gå gjennom de viktigste elementene i Bufferkurset, spesielt tilpasset til dere.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 60 - 75 minutter Avtales kr

Bufferkurs for par - Privat

Vi tilbyr 1 dags personlig og skreddersydd bufferkurs for par. I løpet av denne dagen vil dere gå gjennom de viktigste elementene i Bufferkurset, spesielt tilpasset til dere.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 1 dag Avtales kr

Er spillingen blitt et problem? - Privat

Spillavhengighet kan brukes om både problematisk pengespill og dataspill. Her skriver vi om pengespill, men du vil kunne kjenne igjen noen av mekanismene også i problematisk dataspilling.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika Avtales Avtales kr

Diversity Icebreaker - hvordan fasilitere et seminar - digitalt

Vi tilbyr digitalt kurs i Diversity Icebreaker - hvordan fasilitere et seminar. Diversity Icebreaker kartlegger ulike preferanser for kommunikasjon og samhandling - illustrert ved fargene Rød, Blå og Grønn - og brukes primært i teamutvikling, kommunikasjonstrening og ledelsesutvikling.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 time og 15 minutter fra 375 kr

Hvordan skape gode vaner - digitalt

Vi tilbyr digitalt kurs i hvordan skape gode vaner. Vil du skape vaner som gir deg et bedre liv? Vanecoach Andreas Lycke lærer deg praktiske strategier og dokumenterte teknikker for å komme i gang med bedre vaner.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 13 leksjoner fra 375 kr

Kommunikasjonskurs - Hva skaper et førsteinntrykk - digitalt

Vi tilbyr digital undervisning i hva skaper et førsteinntrykk. Lurer du på hva som skal til for å skape et godt førsteinntrykk? I dette kurset får du enkle tips alle kan bruke for å skape et godt førsteinntrykk. Du får lære hva forskere sier om førsteinntrykk.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 45 minutter fra 375 kr

Kommunikasjonskurs - Intro til Diversity Icebreaker - digitalt

Vi tilbyr introduksjon til Diversity Icebreaker som digital undervisning. Diversity Icebreaker er et norskutviklet psykologisk testkonsept. Det er anvendt i 75 land, og er det mest brukte verktøyet for å fremme kommunikasjon og samhandling i organisasjoner her til lands.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 time fra 375 kr

Kommunikasjonskurs - Kunsten å lytte - digitalt

Vi tilbyr digitalt kurs om kunsten å lytte. Hvis du ønsker å være en person som andre har tillit til, bør du starte med å være personen som lytter. I dette kurset gir Siri Mathisen deg en enkel, men virkningsfull oppskrift.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 50 minutter fra 375 kr

Kommunikasjonskurs - Kunsten å overbevise - digitalt

Vi tilbyr digitalt kurs om kunsten å overbevise. Kanskje er dette året hvor du virkelig får gjennomslagskraft på jobben, eller kanskje vil du bare generelt bli bedre på å overbevise menneskene rundt deg?

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 time fra 375 kr

Kroppsspråk som overbeviser og skaper tillit - digitalt

Vi tilbyr digitalt kurs om kroppsspråk som overbeviser og skaper tillit. Det er avgjørende at du både har kontroll på hva du selv og andre kommuniserer gjennom det nonverbale, slik at misforståelser og konflikter kan unngås, og du i stedet evner å motivere og overbevise.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 13 leksjoner fra 375 kr

Motivasjonskompetanse i lederrollen - digitalt

Vi tilbyr digital undervisning om motivasjonskompetanse i lederrollen. Vet du hvordan du best kan motivere de som jobber for deg? Eller hva du absolutt ikke bør gjøre, som kan være ødeleggende for engasjement og arbeidsglede i teamet ditt?

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 1/2 time fra 375 kr

Motiverende intervju (MI) – en samtalemetode for atferdsendring

Dette kurset i motiverende intervju (MI) gir deg konkrete tips til hvordan du bruker teknikker i atferdsendring for å kommunisere bedre. Kurset passer for deg som ønsker å motivere andre til å gjøre endringer, nå mål og prestere bedre.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 15 ganger fra 375 kr

Dagskurs i Mindfulness og meditasjon

Vi tilbyr kurs i mindfulness og meditasjon. Meditasjon er noe alle kan lære og ha glede av. Meditasjon er en trening i å erfare livet direkte uten det filteret som tankene våre utgjør. Mindfulness utvikles gjennom å benytte meditasjonsteknikker som øver opp vår evne til å være til stede her-og-nå.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Majorstua Oslo, Majorstua 21.09.2024 1 dag21.09.2024 995 kr

Zazen, mindfulness og meditasjon - minikurs

Zen House inviterer til ukentlige meditasjoner med Zazen. Zazen, som direkte oversatt betyr sittende meditasjon, er en meditasjon der du ved å sitte rolig i riktig sittestilling og fokus på pusten, gradvis stilner tanketrafikken og roer sinnet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Majorstua Oslo, Majorstua 1 time 100 kr

De syv forutsetninger for mindfulness

Få en kreativ og fordypende tilnærming til de syv forutsetningene for mindfulness for økt livskvalitet og nærvær gjennom hjertet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Majorstuen Oslo, Majorstuen 7 uker 4.900 kr

MBSR Oslo, 8 ukers mindfulness kurs

8-ukers MBSR mindfulnesskurs i Oslo. Dette mindfulness kurs vil gi deg en grundig introduksjon til mindfulness. Du lærer å bruke mindfulness som hjelp til stressmestring og stressreduksjon.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Oslo Sentrum Oslo, Oslo Sentrum 26.08.2024 8 uker26.08.2024 4.900 kr

Mindfulness coaching

Vi tilbyr mindfulness coaching. Med utgangspunkt i MBSR og øvrig Mindfulnesstrening vil vi tilrettelegge og avstemme forløpet etter dine ønsker og muligheter. Det gir plass til både personlig samtale og muligheten for å jobbe med mer personlige og spesifikke problemstillinger gjennom Mindfulness.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 1.200 kr

Nordisk Mindfulness Instruktør utdannelse

Bli med på14 måneders mindfulnessinstruktørkurs hvor du utvikler solide ferdigheter som sertifisert mindfulnessinstruktør. Vår mindfulnessinstruktørutdanning er godkjent av Norsk Psykolog Forening.Vi har30 års erfaring med mindfulness og meditasjon. Utdannelsen går over 8 samlinger, hver av 4 dager

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 14 måned 38.000 kr

Stilhets retreat på Nøsen Fjellhotel

Meditasjon og Hjertets Kvaliteter Eline Monrad Vistven og Barbra Coco Laurré inviterer til 5 dages stilhets-retreat på Nøsen Fjellhotel .

Sted Neste kurs Varighet Pris
Vestre Slidre Vestre Slidre 29.04.2025 5 dager29.04.2025 5.750 kr

Stillhetssretreat ved havet i Nordsjælland, Danmark

Eline Monrad Vistven og Barbra Coco Laurré inviterer til 5 dages stillhets-retreat ved havet på Nordsjælland, Danmark. Stilhet og hjertets kvaliteter vil være utgangspunktet for retreatet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Danmark Danmark 5 dager 6.500 ddk kr

 |  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19   |  Neste side >>