CoachTeam as

CoachTeam – House of Leadership har i over 20 år levert tjenester innenfor ledelse-, medarbeider-, team- og organisasjonsutvikling, endringsarbeid og bedriftskultur.
Vårt fokus er å dyktiggjøre mennesker i å lede seg selv og andre på en best mulig måte, slik at de skaper vekst og utvikling, bedre resultater og realiserer det beste i seg selv.
Gjennom Leder-skolen.no tilbyr vi et moderne e-læringprogram. Videobaserte leksjoner Nettkurset kan kombineres med online samlinger. 5 kurs i ledelse, selvledelse, kommunikasjon, teamledelse og stressmestring.
Vi tilbyr praktiske og energifylte workshops og konsepter som utvikles i samarbeid med bedriftene og unike kurs i ledelse, teamutvikling, stressmestring, presentasjonsteknikk, forhandlingsteknikk, salg og kommunikasjon.
CoachTeam - House of Leadership har høy faglig kompetanse, stor spennvidde og solid praktisk ledererfaring.
Hvordan kan vi gjøre en forskjell for deg?


 |  1 2 3 4 5 6   |  Neste side >>

4mat 2. Høyprestasjonslæring - bedriftsinternt

Om lærestiler, kommunikasjon, potensial. Dette en-dags seminaret introduserer de ulike måtene folk lærer på, og demonstrerer hvordan man kan bruke ulike læringsprosesser for å øke suksessen av tiltak i enhver organisasjon.

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet  

4mat 4. Konfliktløsning for gode løsninger - bedriftsinternt

Dette endags seminaret er laget for å forklare de sentrale emnene knyttet til suksessfull konfliktløsning. Deltakerne vil utforske de holdninger som er nødvendig for å balansere spenningsforholdet mellom relasjoner og konflikter.

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet 1 dag – 6 timer  

4mat 9. Mestring av Kurs- og prosessdesign - bedriftsinternt

Om hvordan utvikle god undervisning og gode prosesser. Mestring av Kursdesign gir ledere, instruktører og kursutviklere de ferdigheter som kreves for å utvikle dynamiske læringsopplevelser som de kan ta tilbake til sine grupper.

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet 3 dager – 18 timer  

4MAT preferansesystem og prosessmodell, bedriftsinternt

4MAT MTD er en internasjonalt anerkjent utdannelse som anvendes i hele verden av personer og virksomheter som arbeider profesjonelt med soft skills, teamutvikling og coaching. Preferanseindikator for kommunikasjonsstiler og hjernemodusindikator

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet 3 dager 16800 kr  

Arbeidsglede - Foredrag

Begeistring smitter! Hvordan kan du med enkle grep spre fornyet glede og entusiasme?

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet  

Arbeidsglede - livsglede - Bedriftsinternt

Arbeidsglede - livsglede for bedrifter. Fra stress og mas til økt arbeidsglede og livsglede om å ta kontroll på en hensiktsmessig måte. Kan vi smile oss ut av en del av våre problemer? Det er veldokumentert at mens stress koster kassen, så er det sunn økonomi i glade mennesker.

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet 2 dager  

Bærekaftig kommunikasjon og samhandling - bedriftsinternt

Bærekaftig kommunikasjon og samhandling - bedriftsinternt. God kommunikasjon og samhandling i fire retninger: overfor kunder, teammedlemmer, ledere og ansatte

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet 2 dager  

Coachende Lederskap - 2 dagers kurs spekket med praktiske verktøy

Tanketrening:- Fokuser på riktige saker, Kommunikasjonstrening: -Fremgangsrik kommunikasjon Atferdstrening: - Fra tanke til handling Ledertrening: - Styrk deg selv for å lede andre I løpet av dette to-dagers programmet, lærer du grunnleggende coachingferdigheter

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 2 dager 7.900 kr  
 |  1 2 3 4 5 6   |  Neste side >>