CoachTeam AS

CoachTeam - House of Leadership har i over 20 år levert tjenester innenfor ledelse-, medarbeider-, team- og organisasjonsutvikling, endringsarbeid og bedriftskultur. Vårt fokus er å dyktiggjøre mennesker i å lede seg selv og andre på en best mulig måte, slik at de skaper vekst og utvikling, bedre resultater og realiserer det beste i seg selv.

Gjennom Leder-skolen.no tilbyr vi et moderne e-læringprogram. Videobaserte leksjoner. Nettkurset kan kombineres med online samlinger. 5 kurs i ledelse, selvledelse, kommunikasjon, teamledelse og stressmestring. Vi tilbyr praktiske og energifylte workshops og konsepter som utvikles i samarbeid med bedriftene og unike kurs i ledelse, teamutvikling, stressmestring, presentasjonsteknikk, forhandlingsteknikk, salg og kommunikasjon.

CoachTeam - House of Leadership har høy faglig kompetanse, stor spennvidde og solid praktisk ledererfaring. Hvordan kan vi gjøre en forskjell for deg?


<< Forrige side  |  1 2 3 4 5   |  Neste side >>

Helsecoaching - bedriftsinternt

Vi tilbyr helsecoaching for bedrifter. Hensikten med helsecoaching er helserelatert behandling. Helsecoaching kan bidra til å forebygge, behandle eller lindre sykdom eller lidelser, men skal ikke under noen omstendighet erstatte behandling fra autorisert helsepersonell.

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet Avtales kr  

Karrierecoaching - bedriftsinternt

Vi tilbyr karrierecoaching for bedrifter. Da kan du med stor fordel benytte karrierecoaching. Hvis du er dyktig nok til å klare å leve av en jobb du mistrives eller er utrygg i, er du skarp nok til å klare det på annen måte. Du trenger ikke bli hvor du er og være ulykkelig.

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet 6 ganger over ca 3 - 6 mnd. Avtales kr  

Kommunikasjonens magi - bedriftsinternt

Vi tilbyr kurs om kommunikasjonens magi for bedrifter. Hvor bevisst er du på din egen kommunikasjon? Hvordan ville det være å kunne kommunisere enda bedre, også i de vanskelige samtalene?

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet Avtales kr  

Ledercoaching - bedriftsinternt

Vi tilbyr ledercoaching for bedrifter.

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet 6 ganger over ca 3 - 6 mnd. Avtales kr  

Lederskolen - nettkurs

Vi tilbyr Lederskolen som nettbasert undervisning. Lederskolen er et moderne nettbasert opplæringsprogram for utvikling av nye, og erfarne ledere, i alle type organisasjoner. Lederskolen kan tilpasses din virksomhet, og leveres som ren e-læring eller som en miks av e-læring og samlinger.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 18625 inkl mva kr  

Medarbeiderskap - bedriftsinternt

Vi tilbyr workshop for team og medarbeidere

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet Avtales kr  

Personlig coaching - privatundervisning

Vi tilbyr personlig coaching som privatundervisning. Utgangspunktet for denne prosessen er å ta tak i dine følelser og opplevelser. Følelsene er det indre barometer som forteller hvordan vi har det og gir mulighet for endringer.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo Oslo 6 ganger over ca 3 - 6 mnd. Avtales kr  

Presentasjonsteknikk

Vi tilbyr kurs i presentasjonsteknikk, retorikk og budskapsformidling. Vil du lære kunsten å holde en god presentasjon? Vil du få frem det viktigste i ditt budskap på en enkel måte? Vil du fenge ditt publikum? Kurset gir deg talekunstens hemmeligheter på en praktisk og engasjerende måte.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Majorstua Oslo, Majorstua 1 dag 5.300 kr  
<< Forrige side  |  1 2 3 4 5   |  Neste side >>