CoachTeam AS

CoachTeam - House of Leadership har i over 20 år levert tjenester innenfor ledelse-, medarbeider-, team- og organisasjonsutvikling, endringsarbeid og bedriftskultur. Vårt fokus er å dyktiggjøre mennesker i å lede seg selv og andre på en best mulig måte, slik at de skaper vekst og utvikling, bedre resultater og realiserer det beste i seg selv.

Gjennom Leder-skolen.no tilbyr vi et moderne e-læringprogram. Videobaserte leksjoner. Nettkurset kan kombineres med online samlinger. 5 kurs i ledelse, selvledelse, kommunikasjon, teamledelse og stressmestring. Vi tilbyr praktiske og energifylte workshops og konsepter som utvikles i samarbeid med bedriftene og unike kurs i ledelse, teamutvikling, stressmestring, presentasjonsteknikk, forhandlingsteknikk, salg og kommunikasjon.

CoachTeam - House of Leadership har høy faglig kompetanse, stor spennvidde og solid praktisk ledererfaring. Hvordan kan vi gjøre en forskjell for deg?


<< Forrige side  |  1 2 3 4 5   | 

Selvledelse - bedriftsinternt

Vi tilbyr kurs i selvledelse for bedrifter. Dette kurset handler om en bevisstgjøring rundt dine egne talenter, din kommunikasjon og dine handlingsmønstre. Vi belyser og bruker teknikker som gjør deg i stand til å forstå og iverksette tiltak som gir større handlingsrom i ledelse av «meg selv as».

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet Avtales kr  

Stressmestring - bedriftsinternt

Vi tilbyr kurs i stressmestring for bedrifter. Du lærer hvordan å skape deg en balansert, bærekraftig hverdag. Du får gjennom kurset økt forståelse av hva stress er og hvordan du kan ta tilbake kontrollen over hverdagen.

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet 1 dag Avtales kr  

Team og teamledelse

Team som arbeidsform har økt kraftig de siste årene. Dette skyldes at oppgaver innad i bedrifter blir mer og mer komplekse og krever større grad av samhandling. I denne kursmodulen vil du lære om dynamikken i team og hvordan skape gode team for å nå et felles mål.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 4875 inkl mva kr  

Teamcoaching

Vi tilbyr teamcoaching. Teamcoaching handler om hvordan medlemmene av teamet kan coache / hjelpe hverandre til å nå et felles mål gjennom samhandling og god kommunikasjon.

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet Avtales kr  
<< Forrige side  |  1 2 3 4 5   |