Kurs i personlig coaching

Kurs i drømmetydning

Lær å tolke drømmene dine og forstå hva det underbevisste forsøker å fortelle deg. Du lærer å huske drømmene dine, tolke de gjennom metaforer og symbolikk og ikke minst få kontakt med underbevisstheten din.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 1 kveld 699 kr

Kurs i kroppsspråk

Lær å styrke deg selv gjennom kroppsspråket ditt og få sterkere gjennomslagskraft. Lær også å lese andres intensjoner, følelser, mål og mening.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 3 timer 699 kr

Privat coaching

Vi tilbyr privat coaching. Privat coaching har som målsetting å styrke individet, hjelpe individet til å bli selvstendig og leder i eget liv. Personlig coaching hjelper deg til å stole på egne ressurser, til å ta kontroll over ditt eget liv! Oppmuntring og utfordringer øker den enkeltes selvtillit.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Akershus Akershus Avtales kr
Oslo Oslo Avtales kr

Personlig coaching

Dersom personlig coaching skal være effektivt bør den foregå over en periode på minst tre måneder. Vi starter med å ha en samtale der vi danner en allianse og utformer hvilke fokusområder en personlig coaching skal ha. De fleste jeg tilbyr personlig coaching foretrekker samtaler på to timer.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sogn Oslo, Sogn

Individuell coaching

Vi er blant Norges mest erfarne innenfor NLP- og coachingfaget og har solid kompetanse og internasjonale sertifiseringer. Dersom du har behov for profesjonell coaching, og ønsker hjelp av en av våre dyktige coacher, ta kontakt under her.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 1.250 kr

Bootcamp i kommunikasjon & konflikthåndtering

Et trygt rom å trene “relasjonsmuskler” i, som gir mer glede og letthet i hverdagen. Ei helg som bringer deg nærmere din visjon om relasjoner. Den skaper ferdigheter, gir kraftfulle verktøy, rom for refleksjon og kunnskap. Ser frem til dialog, kommunikasjon og kreative teknikker.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Krødsherad Krødsherad 13.10.2023 1 helg13.10.2023 2750 kr

Individuell coaching i presentasjonsteknikk

Talefot tilbyr kurs i Individuell coaching i presentasjonsteknikk.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum

Én-til-én coaching - personlig utvikling eller karriereveiledning

Vi tilbyr en-til-én coaching - personlig utvikling eller karriereveiledning. En coachingprosess som går vanligvis over 3 - 4 mnd. med til sammen 10 møter pluss innledende møter. Vi skreddersyr gjerne etter ditt behov.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum

Relasjoner/par, enslig eller på leting etter “den rette”?

Vi tilbyr kurset Relasjoner/par, enslig eller på leting etter “den rette”?. Hvor trygge er dere på hverandre, hvor godt forstår dere hverandre? Hva gjør dere for at forholdet skal være sunt og godt? Hva er det som gir dere den gode følelsen i forholdet og hva er utfordrende?

Sted Neste kurs Varighet Pris
Frankrike Frankrike 2 dager
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 2 dager

 |  1 2 3   |  Neste side >>