Kurs i personlig coaching i Oslo

Én-til-én coaching - personlig utvikling eller karriereveiledning

Vi tilbyr en-til-én coaching - personlig utvikling eller karriereveiledning. En coachingprosess som går vanligvis over 3 - 4 mnd. med til sammen 10 møter pluss innledende møter. Vi skreddersyr gjerne etter ditt behov.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum

Relasjoner/par, enslig eller på leting etter “den rette”?

Vi tilbyr kurset Relasjoner/par, enslig eller på leting etter “den rette”?. Hvor trygge er dere på hverandre, hvor godt forstår dere hverandre? Hva gjør dere for at forholdet skal være sunt og godt? Hva er det som gir dere den gode følelsen i forholdet og hva er utfordrende?

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 2 dager

Individuell coaching i presentasjonsteknikk

Talefot tilbyr kurs i Individuell coaching i presentasjonsteknikk.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum

Personlig coaching

Dersom personlig coaching skal være effektivt bør den foregå over en periode på minst tre måneder. Vi starter med å ha en samtale der vi danner en allianse og utformer hvilke fokusområder en personlig coaching skal ha. De fleste jeg tilbyr personlig coaching foretrekker samtaler på to timer.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sogn Oslo, Sogn

Tanketrening for barn og ungdom - coaching

Gjennom samtaler og bevisstgjørende NLP-øvelser vil du få aha-opplevelser om hvordan du tenker og handler. Du vil bli mer bevisst hvem du er og alle ressursene du har, og slik få styrket din selvfølelse. Du vil få et verktøy som hjelper deg til å takle de utfordringene hverdagen byr på.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet
Oslo, Smestad Oslo, Smestad

Mentorship training

Mentorship training programmet er ment for deg som virkelig ønsker noe mer i livet. I mentorship-training programmet er ikke et terapi fokusert program, men en utdanning i livet. Vi fokuserer ikke på sykdom, problemer eller dårlige helsetilstander.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Majorstua Oslo, Majorstua 10 sessions 18.000 kr

Kurs i kroppsspråk

Lær å styrke deg selv gjennom kroppsspråket ditt og få sterkere gjennomslagskraft. Lær også å lese andres intensjoner, følelser, mål og mening.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 29.08.2022 3 timer29.08.2022 699 kr

Coaching - Finn din indre drivkraft

Kanskje du ønsker noe av følgende: • frigjøre ditt enorme potensial • designe det livet du drømmer om, og gå for det • styre dine intensjoner og handlinger mot meningsfulle opplevelser og mål

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo Tilpasses dine / deres ønsker

Personlig coaching - privatundervisning

Vi tilbyr personlig coaching som privatundervisning. Utgangspunktet for denne prosessen er å ta tak i dine følelser og opplevelser. Følelsene er det indre barometer som forteller hvordan vi har det og gir mulighet for endringer.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 6 ganger over ca 3 - 6 mnd. Avtales kr

 |  1 2   |  Neste side >>