Coaching og kommunikasjon i Oslo

Vi gjør oppmerksom på at du finner flere kurs i Kommunikasjon i kategorien HR og personal.

Bachelor i trening og coaching

Vi tilbyr bachelor i trening og coaching. Få en omfattende og unik kompetanse til å planlegge og gjennomføre trenings- og kostveiledning for grupper og individer. Bachelor i trening og coaching er et studium som gir deg en omfattende kompetanse for å jobbe med mennesker, trening og kostveiledning.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 3 år 54.900 pr semester kr

Gratis uforpliktende samtale - coaching og selvutvikling

Internal Family Systems Nytenkende og effektiv metode for spirituell coaching og selvutvikling. IFS er en nytenkende metode for å jobbe med angst, nedstemthet, skam, tristhet, sinne, avhengighet, psykosomatiske plager, problematiske relasjoner og andre mønstre som vi kan føle oss fanget i.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo Gratis kr

IFS Selvutviklingskurs

Vi tilbyr selvutvikling og selvrealiseringskurs. Bli kjent med deg Selv og dine indre deler. Dette er et kurs for deg som er opptatt av selvutvikling, ønsker å få det bedre med deg selv og andre, har behov for mer indre ro, og som ønsker å gjøre noe med gamle mønster som gjør livet strevsomt.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 5 ganger 2.500 kr

IFS, Internal Family Systems workshop

Jeg tilbyr to intro workshops, en på dagtid og en på kveldstid, for å få et innblikk i IFS, Internal Family Systems. Du vil få en kort innføring i hva metoden går ut på, og et lite glimt av de indre delene ved hjelp av ledet meditasjon, tegning av delene og oppstilling av delene o.a.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 2,5 time 450 kr

Selvutviklingskurs - Individuelle timer

Vi tilbyr selvutviklingskurs i individuelle timer. IFS er en måte for å oppnå psykologisk trygghet ved å jobbe med skyldfølelse, angst, traumer, nedstemthet, skam, tristhet, sinne, avhengighet, psykosomatiske plager, problematiske relasjoner og andre mønstre som vi føler oss fanget i.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 60 - 80 minutter 800 kr

Drømmeseminaret

Er du opptatt av mangfold, ledelse, likestilling og relasjoner? Kom på drømmeseminaret! Opplev denne unike miksen av foredragsholdere.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 1 dag Fra 6.495 kr

Coaching for foresatte

Rollen som forelder eller foresatt til barn og ungdom er gjerne både fantastisk og krevende. Det gis sjelden opplæring i hvordan vi kan lykkes i parforholdet og foreldrerollen, selv om dette er de viktigste og vanskeligste rollene vi har i livet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Blindern Oslo, Blindern fra 4 - 10 ganger fra 7.000 kr

Coaching for lærere

Coaching for lærere er for alle som ønsker å skape magi i klasserommet. MadeToGrow møter ofte dedikerte lærere som er opptatt av elever og studenters motivasjon, læring og mestring. På tross av dette har elevene ofte utfordringer med å lykkes og komme i mål.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Blindern Oslo, Blindern fra 4 - 10 ganger fra 7.000 kr

Coaching for studenter

Vi tilbyr coaching for studenter. Blir du fort stresset, for eksempel før eksamen? Synes du det er vanskelig å komme i gang med oppgavene dine? Eller mangler du energi eller motivasjon til å gjennomføre dem?

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Blindern Oslo, Blindern fra 4 - 10 ganger fra 7.000 kr

Adferd og kommunikasjonkurs - bedriftsinternt

Hvordan skape nære og tillitbaserte relasjoner til kunder og medarbeidere. En workshop hvor adferd og bevissthet rundt ulike adferdstrekk er fokus. I gjennomføring av slike workshops ser vi en betydelig tilleggsverdi av å starte med en personprofil fra persolog.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 2 dager Avtales kr

Time management: Hvordan få tid til alt - bedriftsinternt

Når man skal håndtere ulike oppgaver i en hektisk arbeidshverdag, være seg personal- og fagansvar, i tillegg til administrative oppgaver og rapportering, opplever mange ledere og medarbeidere at tiden ikke strekker til. Hvordan kan vi løse dette gjennom struktur, kontroll og planlegging?

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum Avtales kr

Praktisk forhandlingsteknikk - Bedrifter

Hvordan håndtere utfordrende forhandlinger? Hvordan fremstå som profesjonell forhandler? Hvordan vinne forhandlinger? Kursdeltakere får læring som kan brukes i svært mange sammenhenger. Kursholder har over 30 års erfaring med anbud og salg, samt 13 års erfaring som salgscoach!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo Avtales kr

Kommunikasjon - ditt mektigste verktøy

Lær å bruke ulike kommunikasjonsstrategier for å nå igjennom og oppnå det du ønsker. Bli i stand til å lese forskjellige situasjoner og mennesker. Solide teknikker og verktøy for påvirkning, overbevisning og troverdighet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Majorstua Oslo, Majorstua 2 dager 11500 kr

Kommunikasjon og personlighet

Vi tilbyr kurs om kommunikasjon og personlighet. Har du tenkt over at personligheten din påvirker måten du kommuniserer på? Dette er et kurs i bevisstgjøring av din egen og andres personlighet og hvordan dette påvirker kommunikasjonen din.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Frogner Oslo, Frogner 1 dag 6195 kr

Konflikthåndtering

Vi tilbyr kurs om konflikthåndtering. Lær hvordan du skal håndtere konflikter og uenigheter mellom mennesker. Bli bevisst på planlegging, valg av strategi, kommunikasjon, handlingsplan og løsningsnivå. Konflikter oppleves av de fleste som ubehagelig og vanskelig å takle.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Majorstua Oslo, Majorstua 1 dag 6195 kr

Kurs i kroppsspråk - bli mer bevist

Vi tilbyr kurs om kroppsspråk - bli mer bevist. Forskning viser at en stor del av kommunikasjonen vår består av kroppsspråk. Vi er derfor helt avhengig av å kunne forstå og bruke kroppsspråk når vi skal lede, selge, forhandle eller få andre mennesker med på det vi ønsker.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 1 dag 6195 kr
Oslo, Frogner Oslo, Frogner 1 dag 6.195 kr

En eksklusiv 1-1 Gründer coaching VIP-dag

Jeg tilbyr en 1-1 coaching en eksklusiv 1-1 VIP-dag. Jeg startet min gründerreise som strikkedesigner, og transformerte lidenskapen min til en 100 % business. Det jeg lærte om mindset og det mentale underveis vil jeg gjerne dele videre med andre gründere med store ambisjoner. Akkurat som deg!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo Ta kontakt kr

 |  1 2 3 4 5   |  Neste side >>