Made To Grow

MadeToGrow tilbyr kurs og digitale programmer – laget for å gi deg motivasjonen til å lære og viljen til å mestre. Hvordan du tenker, avgjør hvordan du lærer. For i det hele tatt å lære må du ville. Og ikke minst tro at du kan klare det. Og det er her MadeToGrow kommer inn.

Med den nyeste teknologien og med flinke fagfolk i ryggen lærer du metodene som tar deg nærmere målet ditt. Uansett om det er på skolen, på jobben eller i hverdagen.

Vårt mål er å gi deg lyst til å lære og tro på deg selv. På sikt ønsker vi også å bidra til at flere fullfører skolen og finner sin plass i arbeidslivet.

Siden lærere og andre ledere er viktige i opplæringen, har vi også laget programmer og foredrag for tilpasset dem.


Coaching for foresatte

Sliter barnet ditt med å mestre skolen eller hverdagen? Synes du det er vanskelig å hjelpe barnet ditt gjennom disse utfordringene? Med en coach fra MadeToGrow får dere en kompetent støttespiller og samtalepartner som gir dere verdifulle metoder og konkrete råd på veien.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Blindern Oslo, Blindern fra 4 - 10 ganger fra 7.000 kr  

Coaching for lærere

Coaching for lærere er for alle som ønsker å skape magi i klasserommet. MadeToGrow møter ofte dedikerte lærere som er opptatt av elever og studenters motivasjon, læring og mestring. På tross av dette har elevene ofte utfordringer med å lykkes og komme i mål.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Blindern Oslo, Blindern fra 4 - 10 ganger fra 7.000 kr  

Foredrag om hukommelse - hele landet

Vi tilbyr foredrag om hukommelse med Sissel Naustdal. Kan vi utvikle vår intelligens? I så fall hvordan og hvor mye? For mange er det ukjent at hjernen er så formbar at vi kan utvikle og styrke vår intelligens og evner i stor grad hele livet.

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet 1 dag 15.000 kr  

Foredrag om ledelse - hele landet

Vi tilbyr foredrag om ledelse med Sissel Naustdal. Organisasjoner gjennomgår stadig større og mindre endringer, men realiteten er at de fleste endringer ikke implementeres effektivt.

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet 1 dag 15.000 kr  

Foredrag om måloppnåelse og mestring - hele landet

Vi tilbyr foredrag om måloppnåelse og mestring med Sissel Naustdal. Growth mindset gir mennesker verktøyene de trenger for å bli den beste utgaven av seg selv, både privat og på jobb. Growth mindset er en måte å tenke på som fremmer motivasjon, robusthet, læring og prestasjon.

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet 1 dag 15.000 kr  

Mental trening for ledere

Vi tilbyr mental trening for ledere. Jeg veileder ledere og ansatte til å bygge en kultur preget av tillit, innovasjon, læring og endringsevne. Jeg er spesielt engasjert i å realisere menneskers potensial og utvikle bedre forutsetninger for motivasjon og bedre prestasjoner.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Blindern Oslo, Blindern  

Mental trening for studenter

Vi tilbyr mental trening for studenter. Gjør skolehverdagen enklere med små grep for effektiv læring og bedre prestasjoner. Jeg brenner for å bidra til at mennesker kan utvikle sitt potensial, gjennom å styrke forutsetninger for mestring og utvikling.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Blindern Oslo, Blindern