Coachingkurs for ledere i Oslo

Coachende kommunikasjon - Bli god på samhandling

Hva skaper engasjement og stå-på vilje på jobb? Å omgås kolleger kan enten inspirere eller sluke energi. Lær deg kommunikasjons-teknikker som skaper godt samarbeid og motivasjon. Vi ønsker velkommen til et spennende kurs!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 1 dag 4.500 kr

Explore LEARN Coaching

Bli kjent med LEARN Coaching, og få med deg inspirasjon og praktiske tips for å kommunisere effektivt. Dine relasjoner på jobb og hjemme har stor betydning for din livskvalitet - hvordan kan din nysgjerrighet utvikle relasjoner?

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 1 dag Gratis kr

Learn Coaching Fundamentals

Vi tilbyr Learn Coaching Fundamentals, Oslo 2020. This course covers the core competencies in coaching. You will discover the mindset of coaching, practice your skills, and learn how to communicate effectively.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 70 timer 3.750 Euro kr

Ledercoaching - privatundervisning

Vi tilbyr ledercoaching som privatundervisning. Coaching er et møte i full fortrolighet med en faglig dyktig og livserfaren samtalepartner. Ofte starter møtet med en kort mental «nullstilling» som bringer det som er viktigst å samtale om i fokus.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Majorstua Oslo, Majorstua

ICF CEE - Team coaching

Anerkjennende gruppesamtaler. De fleste av oss arbeider i grupper og team, og noen av oss har vært så heldige å oppleve hvor kraftfullt, effektivt, inspirerende og utfordrende godt samarbeid kan være.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 3 dager 10.900 kr

The Art & Sience of coaching - TASC

ASC (The Art & Science of Coaching) består av fire moduler. Vi har valgt å bruke folkeeventyret Askaladden og de gode hjelperne som metafor for de forskjellige modulene, fordi det forklarer læringsprogresjonen på en så billedlig måte.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Ullern Oslo, Ullern 20 dager

Coachende lederskap - 2 dagers kurs spekket med praktiske verktøy

Vi tilbyr 2-dagers kurs om coachende lederskap, spekket med praktiske verktøy. Kurset inneholder coaching, kommunikasjon og selvledelse for deg som ønsker en coachende lederstil, vekst og utvikling!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Majorstua Oslo, Majorstua 2 dager avtales kr

Coachingteknikker og coachende lederskap

Coaching er en samtale- og refleksjonsprosess med ulike teknikker som har til hensikt å hjelpe individet til å se på seg selv og omgivelsene sine med mer bevisste øyne for deretter å foreta de justeringer som er nødvendig for å nå sine mål

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Majorstua Oslo, Majorstua 1 dag 4.500 kr

JTI typeanalyse, hvilken type er du, hvilken rolle har du i team

Hvilken type er du? Hvilken rolle har du i et team/en gruppe? Vi er sertifisert i JTI (Jungiansk Type Index/MBTI) og har eksamen via organisasjonspsykologene Optimas. Det er ingen test, det gir ingen gode eller dårlige resultater, heller ingen riktige eller gale svar.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum

Konstruktiv konflikthåndtering og den vanskelige samtalen

Hvordan møte og jobbe med konflikter og vanskelige samtaler. For å gjøre lederne/deltakerne med bevisst på hvordan de møter og jobber med konflikter.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum

Lederkurs 2 – Delegering og oppfølging av medarbeidere

I moderne kunnskapsorganisasjoner sitter ikke lederen med all kompetanse selv, men må i stor grad overlate arbeidet og ha tillit til sine medarbeidere. Tradisjonell kontroll-ledelse erstattes av delegering og en oppfølgende lederstil.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 13.10.2022 2 dager13.10.2022 9.400 kr

Karrierecoaching - Omstilling / organisasjonsendringer

Vi tilbyr karrierecoaching - omstilling / organisasjonsendringer. Et omstillingsprogram kan være en god vei videre når organisasjonen står overfor effektiviseringsprosesser og nedbemanning.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo

 |  1 2 3   |  Neste side >>