Coachingkurs for ledere i Majorstua

Coachingteknikker og coachende lederskap

Coaching er en samtale- og refleksjonsprosess med ulike teknikker som har til hensikt å hjelpe individet til å se på seg selv og omgivelsene sine med mer bevisste øyne for deretter å foreta de justeringer som er nødvendig for å nå sine mål

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Majorstua Oslo, Majorstua 1 dag 4.500 kr

Coachende lederskap - bedriftsinternt seminar

Vi tilbyr bedriftsintern workshop for dere som vil lære mer om coachende lederskap. Dagen er spekket med praktiske verktøy. Dere lærer enkle coaching teknikker, får gode kommunikasjons verktøy og lærer hvordan dyrke frem vinnende vaner. En topp workshopsamling for ledergrupper og teamledere.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Majorstua Oslo, Majorstua 2 dager avtales kr

Ledercoaching - privatundervisning

Vi tilbyr ledercoaching som privatundervisning. Coaching er et møte i full fortrolighet med en faglig dyktig og livserfaren samtalepartner. Ofte starter møtet med en kort mental «nullstilling» som bringer det som er viktigst å samtale om i fokus.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Majorstua Oslo, Majorstua

Intuisjon i ledelse

Evne til å ta beslutninger er en av de viktigste suksessfaktorene for en god leder. Det gjelder både store og små beslutninger. Lær teknikker og verktøy for å lede i flyt.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 1 dag 4.990 kr

Karrierecoaching - Omstilling / organisasjonsendringer

Vi tilbyr karrierecoaching - omstilling / organisasjonsendringer. Et omstillingsprogram kan være en god vei videre når organisasjonen står overfor effektiviseringsprosesser og nedbemanning.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo

ICF CEE - Team coaching

Anerkjennende gruppesamtaler. De fleste av oss arbeider i grupper og team, og noen av oss har vært så heldige å oppleve hvor kraftfullt, effektivt, inspirerende og utfordrende godt samarbeid kan være.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 3 dager 10.900 kr

En eksklusiv 1-1 Gründer coaching VIP-dag

Jeg tilbyr en 1-1 coaching en eksklusiv 1-1 VIP-dag. Jeg startet min gründerreise som strikkedesigner, og transformerte lidenskapen min til en 100 % business. Det jeg lærte om mindset og det mentale underveis vil jeg gjerne dele videre med andre gründere med store ambisjoner. Akkurat som deg!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo Ta kontakt kr

Praktisk forhandlingsteknikk - Bedrifter

Hvordan håndtere utfordrende forhandlinger? Hvordan fremstå som profesjonell forhandler? Hvordan vinne forhandlinger? Kursdeltakere får læring som kan brukes i svært mange sammenhenger. Kursholder har over 30 års erfaring med anbud og salg, samt 13 års erfaring som salgscoach!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo Avtales kr

 |  1 2 3   |  Neste side >>