Coachende lederskap - nettkursSted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Nettkurs og nettstudie
Studie / yrkesutdanning
Undervisningstid: Start når du selv vil
Varighet: 3 måned
Pris: 9.500

Vi tilbyr nettkurs i coachende lederskap. Kurset har fokus på kompetanse utvikling og selvledelse. Kurset inneholder øvelser, læring og lederverktøy som du kan anvende i rollen som leder og medarbeider, så vel som i andre roller.

Velkommen til NOCNA - Norges pionérskole innenfor coaching, personlig lederutvikling, NLP og mental trening. I over 25 år har vi utdannet og utviklet tusenvis av mennesker som har fått enestående resultater av å bruke kunnskapen som de har lært hos oss.
Nordic Coach & NLP Academy (NOCNA) utvikler, bistår og støtter organisasjoner og mennesker til suksess, resultater og utvikling. Vårt høyt utdannede trenerteam består av fageksperter innen psykologi, medisin, helsefag, ledelse, coaching, juss og pedagogikk.

Kurset omfatter praktisk anvendelse og integrering av dine coachingkunnskaper. Verktøyene og metodene er anerkjent verden over for sine resultater i positiv utvikling av mennesker

Innhold:
I fokus for kurset er det coachende perspektivet for læring og utvikling samt aspekter av betydning for et coachende perspektiv samt kommunikasjon i coachingprosessen, etiske spørsmål og praktiske coachingaspekter. Kurset tar opp grunnleggende teorier og metoder innen coaching med praktisk bruk innen leder- og sjefsrollen. Kurset beregnes til 100 timers varighet inkludert egenoppgaver og integrering.

Læringsmål:
Kandidaten skal kunne redegjøre for grunnleggende teorier og etiske aspekter vedrørende coachende lederskap. Kandidaten skal også kunne beskrive ulike praktiske metoder for et coachende perspektiv. Videre skal kandidaten kunne planlegge, gjennomføre og evaluere en coachende prosess samt kunne analysere ulike forhold og faktorer som kan påvirke coachingprosessen og dets resultater. Det blir også viktig at kandidaten kan reflektere over og analysere den egne rollen i en coachende samtale og prosess.

Gjennomføring:
Kurset gjennomføres online via Nordic Coach & NLP Academy. Kurset består av informasjon gjennom e-bøker, oppgaver og praktiske øvelser via e-læringsplattformen. Det kreves noe egenarbeid mellom delene i kurset og oppgavene kan gjøres fortløpende i eget tempo. Kurset forutsetter at du har tilgang til pc/mac/nettbrett med internettoppkobling.

Målgruppe for kurset:
Passer for ledere på alle nivåer, selvstendig næringsdrivende, gründere, HR ansvarlige og konsulenter med personal- og resultatansvar.

Forkunnskaper: Ingen krav til forkunnskaper

Kursmateriell:
Kursmateriell inngår i kurset.

Eksamen/sertifisering:
Kursbevis utstedes etter gjennomført og bestått kurs.