Nordic Coach & NLP Academy

Velkommen til Norges pionérskole innenfor coaching, personlig lederutvikling, NLP og mental trening. Nordic Coach & NLP Academy (NOCNA) tilbyr utdanning, coaching, kurs, mental trening, mentorskap, foredrag og seminarer for deg som ønsker å jobbe med utvikling av mennesker og selvledelse.

I over 30 år har vi utdannet og utviklet tusenvis av mennesker som har fått enestående resultater av å bruke kunnskapen som de har lært hos oss.
Nordic Coach & NLP Academy (NOCNA) utvikler, bistår og støtter organisasjoner og mennesker til suksess, resultater og utvikling. Vårt høyt utdannede trenerteam består av fageksperter innen psykologi, medisin, ledelse, coaching, juss og pedagogikk.

NOCNA leverer tjenester innenfor ledelse-, medarbeider-, helsefremmende arbeid-, team- og organisasjonsutvikling, endringsarbeid og bedriftskultur.
Vi bistår med utdanningsprogrammer, utviklingsprosesser, kurs, workshops, foredrag, coaching, kartlegging og modellering.


 |  1 2 3 4   |  Neste side >>

Certified Coach med stipend (160 CPD poeng)

NOCNA tilbyr NLP stipend for unge mennesker under 25 år og aktive studenter. Dette er en unik sjanse for deg som ikke helt vet hva du vil bli som stor enda, og som ønsker et konkurransefortrinn i arbeidsmarkedet.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Bygdøy Oslo, Bygdøy 3 måneder Ta kontakt for tilbud kr  

Certified Mindfulness Teacher (100 CPD poeng)

Vi tilbyr opplæring til Mindfulness Teacher som nettkurs. Lær sterke og kraftfulle verktøy for personlig og profesjonell utvikling. Mange velger å ta kurset for egenutvikling, andre vil jobbe profesjonelt med grupper.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 måned Ta kontakt for tilbud kr  

Certified NLP Coach (80 CPD poeng)

Dette er en praktisk og yrkesrettet utdanning for deg som vil bli profesjonell coach. NLP Utdanningen hjelper deg til å få en solid bakgrunn og erfaring i arbeidet med å utvikle og motivere andre mennesker og styrke din personlige og profesjonelle coachingkompetanse.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Bygdøy Oslo, Bygdøy 1 år Ta kontakt for tilbud kr  

Certified NLP Leadership Practitioner (80 CPD poeng)

Denne utdanningen er spesielt tilrettelagt for næringslivet og ledelse. Vi lærer deg Nevro-Lingvistisk Programmering/Psykologi som er svært nyttig som leder, såvel som for forvaltning av menneskelige ressurser. NLP Leadership Practitioner gir deg praktisk kompetanse og kunnskap for arbeidet.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo Oslo 3 måneder Ta kontakt for spesialtil kr  

CERTIFIED PROFESSIONAL COACH (80 CPD poeng)

CERTIFIED PROFESSIONAL COACHUTDANNINGEN ved Nordic Coach & NLP Academy gir deg et kvantesprang i din karriereutvikling. Utdanningen hjelper deg til å få en solid bakgrunn og erfaring i arbeidet med å utvikle og motivere andre mennesker og styrke din personlige og profesjonelle coachingkompetanse.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Bygdøy Oslo, Bygdøy 1 år Ta kontakt for tilbud kr  

Coachende lederskap - nettkurs

Vi tilbyr nettkurs i coachende lederskap. Kurset har fokus på kompetanse utvikling og selvledelse. Kurset inneholder øvelser, læring og lederverktøy som du kan anvende i rollen som leder og medarbeider, så vel som i andre roller.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 3 måned Ta kontakt kr  

Design Your Life - livscoaching seminar

Du vil lære viktige ferdigheter og verktøy for å håndtere livet slik at du kan oppnå mestring, og balanse, særlig med tanke på vår tids store usikkerhet, stress og frykt som skaper mye turbulens i et menneskes indre liv. Du vil lære å håndtere dine følelser bedre.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Bygdøy Oslo, Bygdøy 27.03.2021 2 dager27.03.2021 2.500 kr  

Flyskrekk-kurs

Vi tilbyr kurs i flyskrekk. Overvinn din flyskrekk, lær de beste tipsene direkte fra en flykaptein og ta tak i din flyskrekk og gjør noe med det!

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 3 timer 700 kr  
 |  1 2 3 4   |  Neste side >>