Mental Trener - nettkurs (30 CPD poeng)Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Fortløpende oppstart
Varighet: 1 måned
Pris: 9.800

Vi tilbyr nettkurs i Mental Trener. Dette er kurset for deg som vil studere til Mental Trener. Kurset kan tas hjemmefra i eget tempo. Velkommen til NOCNA - Norges pionérskole innenfor coaching, personlig lederutvikling, NLP og mental trening.

I over 25 år har vi utdannet og utviklet tusenvis av mennesker som har fått enestående resultater av å bruke kunnskapen som de har lært hos oss.

Nordic Coach & NLP Academy (NOCNA) utvikler, bistår og støtter organisasjoner og mennesker til suksess, resultater og utvikling. Vårt høyt utdannede trenerteam består av fageksperter innen psykologi, medisin, helsefag, ledelse, coaching, juss og pedagogikk.

Vil du bli Mental Trener:
Dette er et praktisk kurs for deg som ønsker å jobbe med mental trening. mange av teknikkene kan du også ha stor glede av i ditt eget liv personlig. Kurset kan tas online, og du kan selv styre tiden din effektivt mot sertifisering som mental trener fra Nordic Coach & NLP Academy.

Mental Trener utdanningen er en fantastisk verktøykasse for endringsarbeid: for å utvikle tenkning, identifisere og få tilgang til ressurser og skape de nødvendige følelsene for motivasjon og inspirasjon. Med mental trener kurset har du en solid plattform for å jobbe med personer, grupper og lag innen helse, sport, forretning, personlig utvikling og karriere. Det er også perfekt for deg personlig hvis du ønsker å utvikle deg som individ innen ulike områder av ditt eget liv, bl.a. karriere.

NOCNA Mental Trainer Certification Course er utviklet for å gi deg viktig kunnskap, ferdigheter og forutsetninger for å bli en effektiv utøver av mental opplæring. NOCNA følger en kjerneplan som tilbyr minimumskompetanse, kunnskap og praktiske ferdigheter for sertifisering. Gjennom online læringsaktiviteter og oppgaver vil du oppdage hvordan du gjenkjenner og bruker grunnleggende mønstre av språk, fysiologi og indre erfaring for å utvikle kompetanse med grunnleggende mentale treningsverktøy og teknikker.

Målgruppe for kurset:
Åpent for alle.

Kursmateriell:
Kursmateriell inngår i kurset.

Eksamen/sertifisering:
Kursbevis vil bli utstedt etter fullført kurs. Du får også internasjonalt akkreditert CPD bevis med 30 CPD poeng.