Erik Møller Consulting AS

«Erik har en god blanding av naturlig autoritet og ydmykhet når han snakker. Det gjør at folk lytter og kjenner seg igjen. Det han snakker om er tilsynelatende enkelt og selvfølgelig, men det har en dybde som berører og en kraft som motiverer. Og så har han en lun humor!» Sier fornøyd deltager etter et foredrag.


 |  1 2   |  Neste side >>

Dagskurs i mindfulness og meditasjon

Du får erfaring med ulike aktive og stillesittende teknikker slik at du kan velge en som passer for deg. Du får kunnskap til å kunne praktisere på egenhånd etter kurset. Du lærer å få kontroll over den overtenkende hjernen, noe som fører til færre bekymringer, mindre grubling og større indre ro.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Majorstua Oslo, Majorstua 24.09.2022 1 dag24.09.2022 995 kr  

Hvordan utvikle en lærende mestringskultur

Vi tilbyr kurs om hvordan utvikle en lærende mestringskultur. Dette seminaret tar utgangspunkt i påstanden: Vil du skape resultater, skal du ikke fokusere på resultatet, men på forutsetningene for resultatet.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Majorstua Oslo, Majorstua  

Hvordan utvikle en lærende mestringskultur - bedriftsinternt

Vi tilbyr kurs om hvordan utvikle en lærende mestringskultur for bedrifter. Dette seminaret tar utgangspunkt i påstanden: Vil du skape resultater, skal du ikke fokusere på resultatet, men på forutsetningene for resultatet.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo Oslo Avtales kr  

Ledercoaching - privatundervisning

Vi tilbyr ledercoaching som privatundervisning. Coaching er et møte i full fortrolighet med en faglig dyktig og livserfaren samtalepartner. Ofte starter møtet med en kort mental «nullstilling» som bringer det som er viktigst å samtale om i fokus.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Majorstua Oslo, Majorstua  

Lederutvikling

Vi tilbyr kurs i lederutvikling. Hvilke konsekvenser får den nye atferdsøkonomiske forskningen for lederutvikling i din virksomhet, når påstanden er at 70 - 90% av alle lederprogrammer har liten eller ingen effekt på reell atferdsendring over tid?

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Majorstua Oslo, Majorstua  

Lederutvikling - bedriftsinternt

Vi tilbyr kurs i lederutvikling for bedrifter. Hvilke konsekvenser får den nye atferdsøkonomiske forskningen for lederutvikling i din virksomhet, når påstanden er at 70 - 90% av alle lederprogrammer har liten eller ingen effekt på reell atferdsendring over tid?

Sted Dato Varighet Pris
Oslo Oslo Avtales kr  

Mindfulness for ledere

Vi tilbyr kurs i mindfulness for ledere. Ønsker du å lede mer effektivt? Å bli oppfattet som en oppmerksom, motiverende og tydelig leder? Å ha større selvkontroll og mestre ditt stress bedre? Kvaliteten på ditt lederskap er avhengig av din selvledelse.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Majorstua Oslo, Majorstua 1 dag 2.900 kr  

Mindfulness for ledere - bedriftsinternt

Vi tilbyr bedriftsinternt kurs i mindfulness for ledere. Ønsker du å lede mer effektivt? Å bli oppfattet som en oppmerksom, motiverende og tydelig leder? Å ha større selvkontroll og mestre ditt stress bedre? Kvaliteten på ditt lederskap er avhengig av din selvledelse.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo Oslo 1 dag Avtales kr  
 |  1 2   |  Neste side >>