Individuell coaching



Kursarrangør: Ålreit
Sted: Sandviken
          Hordaland, Bergen
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Pris: 1.250

Vi er blant Norges mest erfarne innenfor NLP- og coachingfaget og har solid kompetanse og internasjonale sertifiseringer. Dersom du har behov for profesjonell coaching, og ønsker hjelp av en av våre dyktige coacher, ta kontakt under her.

DU er alltid utgangspunktet:
En coach finner ikke svarene for deg, men kan hjelpe deg, slik at du finner svarene i deg selv; ekte løsninger som bygger på dine egne verdier og den du er.
Vi tilbyr også våre coachingtjenester mot bedrifter og organisasjoner

Vår hovedtilnærming til coachingfaget
Vår hovedtilnærming til coachingfaget bygger på NLP, nevrolingvistisk programmering, som er en filosofi, en metode og en verktøykasse med teknikker for effektiv forandring. I NLP fokuserer vi på prosess og nåtid fremfor fortid. Ønsker du å mestre livets utfordringer enda bedre? Står du i en konkret situasjon eller i en relasjon som du opplever som vanskelig? Ønsker du å sette deg mål og nå dem?

Eller ønsker du å oppleve kraften som ligger i møtet med en profesjonell sparringpartner som tar deg som den du er, og samtidig utfordrer dine vante tenke- og handlemønstre og din komfortsone? Personlig coaching kan hjelpe deg til å få et gjennombrudd:
Du ser muligheter, opplever nye perspektiver, utvikler nye løsninger og treffer de riktige valg som stemmer for deg.

Vis flere tilsvarende kurs: