Kurs i idrettscoaching

Idrettscoaching

Vi tilbyr idrettscoaching. Har du et ønske om å bli bedre eller best? Har du prestert én gang er det fullt mulig å få det til igjen. Det er rett og slett noen naturlover som er ubestridte: det er dine tanker og ikke mangelen på ressurser som hindrer gjentagelse av din suksess.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Frogner Oslo, Frogner

Coaching og mental trening - nettstudie

Vi tilbyr coaching og mental trening - nettstudie. Få kompetansen du trenger for å gjøre suksess som coach og mental trener!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 5 måneder 44.900 kr

Bachelor i Sport Management

Vi tilbyr bachelor i Sport Management. Utdanningen for deg som vil jobbe med Sport Management og bli en ettertraktet leder innen norsk idrett, folkehelse- og frivillighetsarbeid. Med denne bachelorgraden får du svært ettertraktet kunnskap.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 3 år 45.700 pr semester kr

Årsstudium i E-sport management

Vi tilbyr årsstudium i E-sport management. Vil du lede og utvikle E-sport-lag, og løfte dine teammedlemmer til nye høyder? Da vil et årsstudium i E-sport management gi deg verktøyene du trenger for å lykkes.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 1 år 45.700 pr semester kr

Trainer coach - online

Onlinebaserade tjänster är redan en del av dagens träningsbransch och en marknad som är på stark frammarsch. Vill du skapa fler affärsmöjligheter och nå fler målgrupper? Då är det här utbildningen för dig.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 32 timer 6 500 SEK kr