Coachutdanning og sertifisering

Coach- og leder program - lederutvikling

Studiet er en spesialisering innen kommunikasjon og beslutningsprosesser. Hovedfokus er på å motivere og coache slik at andre opplever det bekvemt og riktig å foreta egne valg. Det kan være store og små valg, både i privat- og arbeidsliv.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Majorstua Oslo, Majorstua 2 semestre 35.000 kr

Fagskole - coaching og relasjonsledelse

Vi tilbyr fagskole i coaching og relasjonsledelse. Fagskolestudiet skal bidra til å styrke og utvikle dine faglige og menneskelige kvaliteter som leder. Samt at treningen og erfaringen du får gjennom studiet skal bidra til utvikling av din handlingskompetanse som leder.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Moss Moss 23.08.2022 128 timer / 10 måneder23.08.2022 Gratis kr

Tantra coach- og massasjeutdanning for kvinner

Vi tilbyr Tantracoach- og massasje utdanning for kvinner. InnerLife Tantrisk Massasje og Coaching er et supplement for deg som jobber med mennesker. Du kjenner at du trenger en dypere innsikt i den seksuelle energiens livsrom, slik den forklares i Tantra.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hamar Hamar 38 døgn 52.250 kr

Få det til NÅ! 5 programmer med coaching som garantert virker

Vi tilbyr 5 programmer med coaching som garantert virker. Coaching er et begrenset forløp hvor en coach støtter en coaching-kunde eller klient (kalt coachee) til å endre noe.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo

Innføring i coaching og ledelse

Vi tilbyr innføring i coaching og ledelse. Bli mer trygg og kompetent i din rolle som leder og veileder gjennom dette innføringskurset i coaching og ledelse. Våre lærere har undervisningskompetanse og erfaring i faget i tillegg til undervisningserfaring.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Arendal Arendal 16 timer 3.400 kr

Studiet i veiledning og coaching - emne 1 og 2 (30 stp)

Vi tilbyr studiet i veiledning og coaching - emne 1 og 2. På studiet får du økt din kompetanse i veiledning og coaching. Dette er nyttig i alle yrker der veiledning inngår som en del av arbeidsoppgavene.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Arendal Arendal 2 semester 25.100 kr

Veiledning og coaching 3

Vi tilbyr kurs i veiledning og coaching 3. Kurset har hovedfokus på veiledning og coaching i endrings- og utviklingsprosesser. Det legges vekt på videreutvikling av kompetanse som veileder og coach på ulike arenaer og for ulike målgrupper.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Arendal Arendal 2 semester 13.200 kr per semester kr

Veiledning og coaching emne 1 og 2

Vi tilbyr kurs i veiledning og coaching emne 1 og 2. På studiet får du økt din kompetanse i veiledning og coaching. Dette er nyttig i alle yrker der veiledning inngår som en del av arbeidsoppgavene. Vi tilbyr utdanningen i samarbeid med OsloMet - storbyuniversitetet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Arendal Arendal 09.09.2022 2 semestre09.09.2022 26.800 kr

Internasjonal Sertifisert Coach utdanning

ICC er en av verdens største coachingorganisasjoner og ble grunnlagt av Josep O`Conner og Andrea Lages i 2001.Pr dags dato har vi utdannet over 16000 coacher i nærmere 70 land.Utdannelsen gir deg en dyp og praktisk erfaring i å coache deg selv og andre. Opplevelses-og løsningsfokusert innlæring.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 20.08.2022 (+3) 20.08.2022 (+3) 39000 kr

Internasjonal Sertifisert Coach utdanning

ICC er en av verdens største coachingorganisasjoner og ble grunnlagt av Josep O`Conner og Andrea Lages i 2001.Pr dags dato har vi utdannet over 12000 coacher i nærmere 60 land.Utdannelsen gir deg en dyp og praktisk erfaring i å coache deg selv og andre. Opplevelses-og løsningsfokusert innlæring.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger 7 måneder 39.000 kr

 |  1 2 3   |  Neste side >>