Mentalskolen

På jakt etter en bedriftsintern coach?
Vi har knyttet til oss noen av de beste coachene og mentaltrenerne i landet, som jobber kognitivt og med evidensbasert coaching. De har gjennom år har vist at de leverer toppscore og holder seg oppdatert via vårt interne utviklingsprogram ChangingMinds. Vi har faktisk så mange dyktige coacher i stallen at vi er villige til å hjelpe deg og din bedrift med å finne den perfekte match, og dette gjør vi helt uten kostnad. Vi har allerede utleid bedriftsinterne coacher til flere større selskap i landet. Er du på jakt etter en intern bedriftscoach på hel eller deltid? Ta kontakt med oss, og sammen finner vi den beste matchen for deres behov.


Anvendt nevrovitenskap for coacher - online

Er du klar for en oppgradering av egen kunnskap? Forskning på hjernen og nervesystemet gir oss ny og banebrytende kunnskap om endring og endringsprosesser. Er du klar? Er du klar for å oppgradere kunnskapsbanken din? Nevrovitenskap blir av mange kalt vår tids vitenskapelige revolusjon.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 11.900 kr  

Coaching Basis - grunnkurs i coaching og kommunikasjon

Ønsker du å bli bedre til å styre egne tanker og følelser, for å nå viktige mål i livet? Har du lyst til å øke kvaliteten på egen kommunikasjon, for å få enda bedre relasjoner og oppnå mer sammen med andre?

Sted Dato Varighet Pris
Ski Ski 3 dager 11.900 kr  

Coaching Genius - lær å mestre egen hjerne

Lær hvordan du mestrer egen hjerne og få kjennskap til dyptgripende coachingøvelser som transformerer coachingen din. Ett 3 dagers kurs spekket med praktiske teknikker som du kan ta i bruk umiddelbart.

Sted Dato Varighet Pris
Ski Ski 3 dager 11.900 kr  

Trinn 1 Coachende kommunikasjon og væremåte

Trinn 1 gir deg grunnmuren du trenger for å bli en bevisst og dyktig kommunikator, med deg selv og med andre. Trinnet passer for alle som ønsker å utvikle seg innen selvledelse og kommunikasjon. Du kan velge å ta enkeltmoduler eller hele trinnet.

Sted Dato Varighet Pris
Ski Ski 12 dager 41.000 kr  

Trinn 2 Målrettet systematisk coaching - samlinger

Lær hvordan du jobber systematisk og prosessiruebtert mot et avtalt mål med coachee. Øk din forståelse for rammeverket som coaching er basert på, som fag og profesjon. Du må beregne noe tid til øving og kollokviearbeid mellom modulene.

Sted Dato Varighet Pris
Ski Ski 12 dag 41.000 kr  

Trinn 3 Profesjonell nevrocoach - samlinger

Lær hvordan du løfter ferdighetene dine til neste nivå, med sikte på å jobbe profesjonelt som coach. Forstå hvordan kognitiv nevrovitenskap og evidensbasert kunnskap om hjernens funksjon underbygger effekten av teknikkene du hittil har lært.

Sted Dato Varighet Pris
Ski Ski 41.000 kr  

Trinn 4 CoachProgrammet ChangingMinds - online m/samlinger

Du har tatt en full coachutdanning - hva nå? På dette trinnet finsliper vi deg som diamant, slik at du kan glimre på ditt felt som coach! Få hjelp vi til å spisse konseptet og budskapet ditt, slik at du skiller deg ut i markedet.

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet 12 måneder 41.000 kr