Ingbjørgs Pusterom

Ingbjørgs pusterom eies og drives av Ingbjørg Obrestad. Interessen min for mindfulness dukket opp i 2010 da jeg jobbet som nattevakt på SUS, psykiatrisk avdeling for unge voksne. Der fikk jeg muligheten til å gjennomføre et to-måneders instruktørkurs i Mbc (Mindfulness basert mestring av livsvansker) på Dalane DPS i Egersund.

Underveis og etter kurset forstod jeg at mindfulness var utrolig interessant og aktuelt. Tanken og følelsen var KLAR: Dette måtte jeg bare studere videre, slik at jeg på sikt kunne gi andre muligheten til å oppdage tilstedeværelsens betydning for helsen og livets vanlige dager. I veldig mange år har jeg hatt interesse for andre menneskers ve og vel. Men dette toppet alt av metoder jeg hadde lært meg.

Siden jeg var 14 år har jeg jobbet med kunder og tall. Interessen for tall, kunder, service og kundebehandling har vært min viktigste inspirasjon gjennom hele yrkeskarrieren. Jeg hadde i flere år en trygg og god jobb i posten. Samtidig undret jeg meg stort over hvorfor vi oppfører oss som vi gjør og hvordan alt henger sammen. Jeg hadde en brennende lyst til å jobbe mer med mennesker og forsto etter hvert at jeg måtte foreta noen endringer. Disse tankene var starten på Ingbjørgs pusterom.

Nå er jeg aktivt tilstede i eget liv, og bidrar hver dag med å hjelpe andre. I tillegg til å holde dagskurs og enkelttimer har jeg har holdt mange helgekurs og 5-8 ukers kurs de siste årene. Jeg har også holdt foredrag og kurs for bedrifter. Det å drive Ingbjørgs pusterom er fantastisk givende og engasjerende! Jeg er medlem i Norsk Forening for oppmerksomt nærvær – www.nfon.no


 |  1 2   |  Neste side >>

Dagseminar i mindfulness

Skjerp din hjerne og bli bedre på selvledelse. Å trene hjernen, det er lurt det. Er du klar for å gjøre en innsats for deg selv, som i andre rekke smitter over på andre? Hvilke relasjoner er viktigst for deg på din arbeidsplass/ din skole/ ditt hjem?

Sted Dato Varighet Pris
Time / Bryne Time / Bryne 1 dag 1.400 kr  

Kurs i pusteteknikker - veien til bedre helse

Vi tilbyr kurs i pusteteknikk. Det som ligger i underbevisstheten din, som gjemte følelser og opplevelser, blir nådd via pusten og kroppen din. Pustetime: metoden som frigjør energi, gamle tanke-mønster og vondter som sitter fast i kroppen din.

Sted Dato Varighet Pris
Time / Bryne Time / Bryne 1 dag Ta kontakt kr  

Lade opp til ny energi i Ingbjørgs Pusterom - privatundervisning

Er du klar for litt justeringer? Trenger du et løft? Rydde litt i tanker og følelser? Kanskje du har litt muskelspenninger? I Ingbjørgs Pusterom er det rom for endringer i trygge omgivelser. Beroligende musikk, varme, fred og ro i rommet.

Sted Dato Varighet Pris
Time / Bryne Time / Bryne 1 time fra 700 kr  

Mindfulness - ja til trivsel, overskudd og mer livsglede

Klar for mer oversikt over hverdagen din og mer fred og ro i hode og kropp? Mer energi, bedre søvn, bedre samarbeidsevne. Tenke klarere og bedre forståelse for dine tanker og følelser, slik at du lettere aksepterer deg selv. Større selvinnsikt.

Sted Dato Varighet Pris
Time / Bryne Time / Bryne 06.02.2020 3 ganger06.02.2020 1.400 kr  

Mindfulness - mentalt spa på Obrestad

Vi tilbyr kurs i mindfulness. Etter en helg med tilstedeværelse og «fred og ro på brekkekanten» er du full av energi til både det ene og andre. Du vil se hverdagen din med litt andre øyne etter denne helgen. God tid til å undre deg. Bli med på en fantastisk helg langs kysten.

Sted Dato Varighet Pris
14.02.2020 1 helg14.02.2020 3.400 kr  

Mindfulness, veien til en bedre helse - bedriftsinternt

Vi tilbyr mindfulnesskurs og/eller foredrag til alle typer bedrifter. Pusten er undervurdert, både av leger og blant folk flest. Overlege Audun Myskja forteller i sin bok hvordan pusten kan brukes til å få kropp og sinn over i gode, positive spor.

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet Avtales kr  

Privat omsorg

Vi tilbyr timer i privat omsorg. Trenger du eller dine nærmeste noen som kommer regelmessig på besøk til deg? Jeg yter service av høy kvalitet, er meget fleksibel og tilgjengelig.

Sted Dato Varighet Pris
Rogaland Rogaland Avtales kr  

Trivsel, overskudd og livsglede i Hellas

Kurs, stillhet og fokus på tilstedeværelse. Sammen med Ingbjørg og Siv kan du bli med på en stille uke i varmen, kun med fokus på deg selv.

Sted Dato Varighet Pris
Hellas Hellas 29.08.2020 9 dager29.08.2020 fra 9.900 kr  
 |  1 2   |  Neste side >>