Detox - Coaching i å takle Alzheimer / Demens - Ida`s metode



Kursarrangør: Red Berry Academy AS
Sted: Hele landet, Ta kontakt for avtale
          
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Varighet: 6 måneder
Pris: 40.000

Jeg tilbyr coaching for grupper. Jeg kan også tilby gruppe coaching som ukentlige zoom møter som går over et halvt år. Coaching møtene og Q&A møter vil bli tatt opp. Mulighet for å stille spørsmål til spesialist i allmennmedisin på noen Q&A.

Innhold:
Ettersom jeg fremdeles er oppegående og velfungerende etter 7 år så har jeg kanskje noe å lære bort til de som rammes? Mine kurs og coaching er basert på min egen erfaring siden 2016 og jeg kaller alle kursene mine for Ida`s metode.

Kursholder:
Ida Sætersmoen, bor i Oslo og jeg er 60 år gammel. I mange år i forskjellige jobber måtte jeg drikke 2 liter kaffe om morgenen får å få kontakt med topplokket. Da jeg fortalte det til en gammel lege så sier han umiddelbart: du har Alzheimer. Det var da en kjapp og effektiv type, tenkte jeg. 10 minutter hos legen og diagnosen var klar.

I 2016 opplevde jeg så at det begynte å stramme kraftig rundt hjernen. Det var særledes ubehagelig og jeg tenkte på hva den gamle legen hadde sagt til meg noen år før. Jeg fikk Alzheimer som 54 åring. Alle artikler jeg leste om Alzheimers sykdom var ikke munter lesing for å si det mildt. Etter det som stod der skulle jeg ha i snitt 7 år igjen å leve, men jeg klarte å gjøre noe med strammingen rundt hjernen samme året. Andre symptomer som mer glemsk og jernteppe har kommet til etter hvert. Jeg har faktisk klart å drive det tilbake og sette sykdommen i bero på det 7. året nå. Endatil reversert den ganske mye. Litt glemsk er jeg på den karakteristiske måten for Alzheimer, men det har blitt litt bedre og ikke verre på de siste årene.

Jeg har to barn og to barnebarn, og jeg er cand. agric fra NLH i 1989 på linje for allsidig jordbruk. Har jobbet i Staten i litt over 18 år. Jeg har noe forskningspraksis fra landbruket som praktikant og diverse sommerjobber. Etter utdannelsen har jeg jobbet i landbruksbyråkratiet som saksbehandler på nesten alle typer saker på landbrukskontorer og hos Fylkesmannen.

Jan Norvald Øren spesialist i allmennmedisin.
Han bor i Bergen og vil være med på Q&A etter behov. De som kjøper kurs kan sende
skriftlige spørsmål til Jan når som helst, men det vil ta noen dager å få skriftlig svar. Så derfor må all øyeblikkelig hjelp gå via det vanlige helsesystemet i Norge.

Målgruppe:
Detox og er først og fremst for de med stramming rundt hjernen

FYI:
Personer som ønsker personlig coaching må betale for blodprøver, MR og ultralyd selv eller få de rekvirert via sin fastlege.

Alt som trengs for metoden sin del må kjøpes i tillegg, og du må regne med ca 7000 kr.

Q&A med spesialist i allmennmedisin Jan Norvald Øren er inkludert. Skriftlig spørsmål til legen kan sendes når som helst. Kan ta en dag eller to å få svar.

Vis flere tilsvarende kurs: