Livscoaching kurs

Helse- og livsstilsveileder (100 CPD poeng) - nettkurs

Vi tilbyr nettkurs i coachende lederskap. Kurset har fokus på kompetanse utvikling og selvledelse. Kurset inneholder øvelser, læring og lederverktøy som du kan anvende i rollen som leder og medarbeider, så vel som i andre roller.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 3 måned 14.900 kr

Helsecoach & Mental Trener (160 CPD poeng)

Vil du bli Helsecoach & Mental Trener? Ønsker du å veilede og støtte andre til et sunnere og mer balansert liv? Da kan NOCNAs sertifiserte helsecoachutdanning være det viktigste og mest riktige skrittet for deg.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 12.09.2024 1 år12.09.2024

Gratis introduksjonssamtale: Karriere coaching/livsendringer/sorg

Ta kontakt på www.korenmentoring.com eller via Kursagenten for en kostnadsfri 30 minutter introduksjonssamtale. Dette kan hjelpe deg å finne ut hva du har behov for. Jeg skreddersyr jeg et opplegg og møter deg der du er i din prosess.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 30 minutter

Transformativ coaching - livsendringer

Endring = Visjon+Valg+Handling. Her får du internasjonale effektive verktøy og metode, og coaching support gjennom en prosess hvor vi starter med å undersøke hvor du er i livet ditt, og hva du ønsker å bevege deg mot. Kurset baserer seg på internasjonal metode og går over 8 uker via zoom.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 8 uker Avtales kr

Finn din vei - coach med meg

Jeg tilbyr livscoaching. Hva er livscoaching? Jeg ser at du lurer på hva dette egentlig er? For det første er livsveiledning ikke psykoanalyse eller terapi. En livsveileder er mest effektiv når de har klart seg gjennom utfordringer og motstand i livet sitt og seiret.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 45 minutter Gratis intro samtale kr

Livsmestring - på Zoom

For deg som står i noe vanskelig og ikke ser lys i tunellen eller du som ønsker å være beredt og rustet for livets opp- og nedturer.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 20 minutter 350 kr