Livsveiledningskurs

Kurs i kroppsspråk

Lær å styrke deg selv gjennom kroppsspråket ditt og få sterkere gjennomslagskraft. Lær også å lese andres intensjoner, følelser, mål og mening.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 3 timer 699 kr

Medarbeiderutvikling, mestringsorientert veiledning - bedrifter

Vi tilbyr kurs i medarbeiderutvikling, mestringsorientert veiledning for bedrifter. Et miljø preget av sosial støtte og mestringstro hos ansatte er en av nøkkelfaktorene til lavt sykefravær.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Akershus Akershus Avtales kr
Aust-Agder Aust-Agder Avtales kr
Buskerud Buskerud Avtales kr
Oslo Oslo Avtales kr
Telemark Telemark Avtales kr
Vest-Agder Vest-Agder Avtales kr
Vestfold Vestfold Avtales kr

Veiledning / coaching - privatundervisning

Vi tilbyr veiledning og coaching som privatundervisning. Noen ganger kan smerter, tankekjør og stress sette oss ut av spill, og det kan være vanskelig å se hva man kan gjøre for å få det bedre. Andre ganger har man et ønske om endring, men trenger litt hjelp og motivasjon på veien.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Skien Skien 1 time 800 kr

Veiledning/Terapi

Min psykoterapeutiske forståelsesramme er psykodynamisk, dvs. med forståelse for barndommens betydning for vår senere psykiske tilstand, holdninger og atferd. I tillegg benyttes en kognitiv terapeutisk tilnærming.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Akershus Akershus
Oslo Oslo

Seniorkurs 55+

Et interessant, relevant og engasjerende kurs - grip sjansen til å planlegg resten av ditt liv! Kurset er skreddersydd for arbeidstakere fra 55+.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stokke Stokke 18.09.2023 (+4) 3 dager18.09.2023 (+4) 8.200 kr

Veiledning / coaching og livsstyrketrening - privatundervisning

Vi tilbyr veiledning med coaching og livsstyrketrening som privatundervisning. Har du lyst til å endre på noe, men hva skal til for å komme videre? En veiledning / coachingtime kan hjelpe deg. Hensikten med samtalen er å bidra til utvikling og endring, refleksjon og læring.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Larvik Larvik Avtales kr
Sandefjord Sandefjord Avtales kr

Gestalt terapi - privatundervisning

Vi tilbyr gestalt terapi som privatundervisning. Behandlingsformen gestaltterapi har en helhetlig tilnærming som inkluderer kropp, følelser og tanker.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen Avtales kr

Gestaltveiledning

Vi tilbyr gestaltveiledning. Avhengig av om du går til psykolog, kognitiv terapeut eller gestaltterapeut vil den teoretiske plattformen variere noe. Mange får dekket veiledning av sin arbeidsgiver, eller det kan søkes ulike instanser om dette.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen

Gestaltveiledning - bedriftsinternt

Vi tilbyr gestaltveiledning for bedrifter. Avhengig av om du går til psykolog, kognitiv terapeut eller gestaltterapeut vil den teoretiske plattformen variere noe. Mange får dekket veiledning av sin arbeidsgiver, eller det kan søkes ulike instanser om dette.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen Avtales kr

Gestaltveiledning - privatundervisning

Vi tilbyr gestaltveiledning som privatundervisning. Avhengig av om du går til psykolog, kognitiv terapeut eller gestaltterapeut vil den teoretiske plattformen variere noe. Mange får dekket veiledning av sin arbeidsgiver, eller det kan søkes ulike instanser om dette.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen Avtales kr

Bachelor i anvendt folkehelse­arbeid

Vi tilbyr bachelor i anvendt folkehelse­arbeid. Er du opptatt av livsstil og helse? Liker du å motivere og inspirere? Da er dette utdannelsen for deg! Studiet er for deg som ønsker å arbeide med helsefremmende tiltak på individ-, gruppe- og/eller samfunnsnivå.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 3 år 50.900 pr semester kr

 |  1 2 3 4   |  Neste side >>