Sjekkekurs - Lær å sjekke

Dating og kommunikasjon - nettkurs

Dette kurset vil gi den en innføring i hvordan du på best mulig måte kan representere deg selv overfor andre i en dating situasjon. Det vil også gi deg en innføring i hvordan god kommunikasjon og eget reaksjonsmønster skaper en stemning for deg og den du dater.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 12 måneder 599 kr

Kjærlighetens frustrasjoner - nettkurs

I dette kurset får du en ny forståelse for kjærlighetens frustrasjoner: hva kjærlighet egentlig er og bør være, og du lærer deg forskjellen mellom det å være betatt, forelsket og det å elske. Du blir også tatt med på en reise inn i hektens verden, som mange nok vil kjenne seg igjen i.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 12 måneder 399 kr

Nytt syn på kjærligheten - nettkurs

Dette kurset tar for seg det problemet som de fleste har størst vanskelighet for å komme seg videre fra, nemlig kjærlighetssorg eller frykt for å åpne seg for kjærligheten. Daterådgiver Ane Hagen gir deg tips og råd til hvordan du kan komme deg videre.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 12 måneder 599 kr

Sjekkekurs - Book en gratis samtale

Vi tilbyr en gratis samtale om Sjekkekurset. I motsetning til andre aktører, så tar vi ikke inn hvem som helst på kurs. Vi er opptatt av kvalitet fremfor kvantitet og vite at du som kommer på våre kurs, er noen vi faktisk kan hjelpe.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 19.990 kr

Sjekkekurs: Gå fra usikker til selvsikker med jenter

Vi tilbyr sjekkekurs. Er du lei av å jage jentene? Skulle du heller ønske at det var jentene som sjekke deg opp? Hos Bra kjemi lærer vi deg hvordan du får fram den attraktive kjekkasen i deg, som gjør at jenter begynne rå sjekke deg opp.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 14990 kr
Kristiansand Kristiansand 14990 kr
Oslo Oslo 14990 kr
Oslo, oslo Oslo, oslo 3 dag 19990 kr
Stavanger Stavanger 14990 kr
Trondheim Trondheim 3 dag 19990 kr