Annet

MBSR - mindfulnessinstruktørutdannelse

Har du allerede en mindfulnessinstruktør utdannelse og ønsker du i tillegg å bli sertifisert MBSR-instruktør er dette kurs for deg.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 10.03.2025 3 uke10.03.2025 32000 kr

Foredrag for pedagoger og foreldre til høysensitive barn

Dette foredraget er for deg som er mor eller far (eller i familie med) et høysensitivt barn eller ungdom, og som ønsker å lære mer om dette karaktertrekket for å forstå ditt barn eller din ungdom.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet

ThetaHealing Manifestering og Overflod

I ThetaHeailing så har vi en tro på at vi kan skape det livet vi selv ønsker å leve. Dette kurset er ingen rask vei til rikdom og overflod, men du vil bli bevisst dine blokkeringer og jobbe med blokkeringen dine så du blir i stand til å skape og manifester det livet du slev drømmer om å leve.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2 dager 4800 kr

Innføringskurs i astrologi - helgekurs i Tønsberg

Kurset passer for deg som ønsker å stifte bekjentskap med astrologien. I dette kurset tar vi for oss det helt grunnleggende man må kunne for å tolke et horoskop.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Tønsberg Tønsberg 1 helg 2800 kr

Coaching - Privat

Få tilgang til mer energi og kraft. Lær å sette gode grenser for deg selv og andre - Om du kjenner at det er sider i ditt liv som trenger sin endring, mønstre du går i eller at du ønsker å steppe opp i ditt eget liv, da kan dette være noe for deg.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo Ta kontakt kr