Tankens kraft kurs

Tankevirus

Tankevirus er et gøyalt mestringskurs som vant Helseprisen 2016. Kurset er utviklet av norske psykologer og forskere, og presenterer negative tanker som ulike tankevirus som kan behandles med psykologiske vitaminer. Det er ikke enkelt, det er som med all annen mestring – det krever trening.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nes Nes 1 kveld

Foredrag om tankens kraft

Vi tilbyr foredrag om tankens kraft. Hva vi selv kan gjøre for å styre våre tanker, følelser, ord og handlinger - Din kraft og vilje utgjør forskjellen - Skap positive endringer - Du kan, fra ord til handling.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet Avtales kr

Tankens kraft

Vi tilbyr kurs i tankens kraft. I dette foredraget vil du få noen verktøy der du lettere kan bli bevisst negative tanker og jobbe mot å endre dem. Måten vi tenker omkring en hendelse på, vil påvirke hvilke følelser som blir knyttet til denne hendelsen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Møre og Romsdal Møre og Romsdal Avtales kr

Videregående intuisjonskurs

Etter grunnkurset kan du ta så mange videregående kurs du ønsker. På de videregående kursene fordyper man seg i faget og øver mer på tolkning, teknikker og analyser. Kurset fokuserer på bredde og dybde innen intuisj

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 1 dag 700 kr

Latteryoga - en herlig metode til bedre kommunikasjon!

Ønsker du et annerledes innslag på et seminar eller arrangement. Latteryoga vil gi avspenning og bedre kommunikasjon. Ta kontakt for et tilbud til din bedrift! Latteryoga er herlig befriende, gir avslapning og økt arbeidsglede og harmoni.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Flora / Florø Flora / Florø 2 dager 3500 kr