Latteryoga - en herlig metode til bedre kommunikasjon!Kursarrangør: Herdis Dyvik
Sted: Ta kontakt for avtale
          Sogn og Fjordane, Flora / Florø
Type:Bedriftsinternt / Større grupper
Event / Arrangement
Foredrag
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Varighet: 2 dager
Pris: 3500

Ønsker du et annerledes innslag på et seminar eller arrangement. Latteryoga vil gi avspenning og bedre kommunikasjon. Ta kontakt for et tilbud til din bedrift! Latteryoga er herlig befriende, gir avslapning og økt arbeidsglede og harmoni.

Jeg underviser i dr. Madan Kataria´s enkle, men virkningsfulle latteryogaøvelser. De er lette å utføre, men har stor effekt på å løse opp spenninger og å åpne opp for god kommunikasjon på arbeidsplasser, møter, på seminarer, - - ja, i alle sammenhenger der man vil øke kommunikasjonen. Fokus på pusten er et viktig innslag i Latteryoga, og vi har flere gode øvelser innen dette området, i tillegg til andre øvelser som reduserer muskelsmerter og andre plager..

Å få kontakt med sin egen latterkilde, i kombinasjon med enkel meditasjon, noen energiøvelser fra Polaritetsyoga og pedagogisk kinesiologi øker livsgleden og styrker samholdet i en gruppe. Til orientering: Vi sitter ikke i tradisjonell yogastilling, - for øvelsene er laget slik at alle skal kunne delta.

Jeg tilpasser øvelsene evt. i samarbeid med oppdragsgiver, slik at de passer best mulig til deltakerne. Der er mange øvelser å velge mellom.