Herdis Dyvik

Jeg er forfatter, musiker, helhetsterapeut og latteryogainstruktør. Holder på med min femte bok, og har mange års erfaring med bruk av skriving, meditasjon, visualisering, drømmearbeid og latteryoga - og ikke minst bruk av humor i hverdagen, både som lærer i den videregående skolen og i eget liv. Jeg hjelper deg å komme i gang med å arbeide mot mål du setter deg, og med bevisstgjøring på å få et morsomere, mer interessant og bedre liv. Er sterkt inspirert av Pippi Langstrømpe som sa bl.a. : Dette har jeg aldri gjort før, så det går nok bra! Meld deg på kurs hos meg, da vel!?! Det vil du ikke angre på. Garantert!


Latteryoga - en herlig metode til bedre kommunikasjon!

Ønsker du et annerledes innslag på et seminar eller arrangement. Latteryoga vil gi avspenning og bedre kommunikasjon. Ta kontakt for et tilbud til din bedrift! Latteryoga er herlig befriende, gir avslapning og økt arbeidsglede og harmoni.

Sted Dato Varighet Pris
Bergen Bergen 2 dager 3500 kr  
Flora / Florø Flora / Florø 2 dager 3500 kr  

Latteryogainstruktørkurs

Latteryoga-kurs - du får anledning til å gå ut som instruktør om du vil etter denne helga. Du kan gå ut med det du lærer, eller du kan ta kurset bare for din egen del. Om du vil, kan du starte Latterklubb.. Mye morsomt ligger foran deg som velger å ta dette ku

Sted Dato Varighet Pris
Bergen Bergen 1 helg 2 200 kr  
Flora / Florø Flora / Florø 1 helg 2 200 kr