Kurs i selvinnsikt

En vei til selvforståelse - teori og praksis

Vi inviterer til intensiv nærværstrening med korte, teoretiske innledninger og praktiske øvelser. Målet er å gi deg verktøy som du senere kan bruke på egenhånd. I vårens kursrekke vil deltakerne lære mer om ubevisst reaktivitet som ikke gavner, og hva det betyr å ta personlig ansvar for egen atferd.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Homansbyen Oslo, Homansbyen 4 kvelder 1.700 kr

Vandring langs Pilegrimsleden - Qigong og meditasjon

Bli med på vandring langs pilegrimsleden fra Lysjøen til Hamar (60 km), en del av pilegrimsleden fra Oslo til Nidaros. Du blir møtt på Tangen, kjørt til Lysjøen: inngangen til Stange Almenning og vandrer gjennom naturlandskap og urskog, forbi historiske gårder og husmannsplasser.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hamar Hamar 3 dager 3.100 kr
Stange Stange 3 dager 3.800 kr

Du er din egen merkevare - Foredrag

Et foredrag som appellerer til alle der jeg setter fokus på bevisstheten rundt din egen merkevare. Ikke spør meg hva jeg vil bli, men spør meg hvem jeg vil være. Hvordan oppfattes jeg av andre, hvilke verdier står jeg for, hva skal til for å gå ut av min egen komfort sone?

Sted Neste kurs Varighet Pris
Asker Asker Avtales kr

Bevisstgjørende veiledning - privatundervisning

Jeg tilbyr bevisstgjørende veiledning. Bli veiledet inn i ditt energisystem som henger sammen med alt i deg! Bevisstgjørende veiledning benytter jeg gjerne i kombinasjon med Yoga som terapi og kostholdsveieldning en kjempefin og trygg tilnærming å benytte for og balansere ditt energisystem.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hol Hol 60 - 75 minutter fra 900 kr

Gongavspenning / gongbad

La magiske gong vibrasjoner føre deg til en dyp avspenning i hele deg - i kropp, sinn og sjel. Ønsker du å lande i øyeblikket? De magiske lyder fra gong kan hjelpe deg både gi slipp i unødvendige spenninger og finne til indre ro.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 1 kveld 300 kr

Medisinsk yoga - fra stress til indre ro

Målet med kurset at du vil føle deg roligere, mykere, sterkere mentalt og få mer energi. Kan hjelpe med stressrelaterte lidelser, rygg / nakke plager, søvnløshet, hodepine, pustevansker, føler deg utbrent mm.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 10 kvelder 2350 kr
Oslo, Hellerud Oslo, Hellerud 10 kvelder 2300 kr
Oslo, Sentrum, Dronnin... Oslo, Sentrum 10 kvelder 2350 kr
Oslo, Sentrum, Medisin... Oslo, Sentrum 13 kvelder 3055 kr

Medisinsk yoga for seniorer / uføre

Pusten er i fokus og øvelser virker forebyggende og kan minske symptomer på hjerte- karsykdommer, demens, dårlig søvn, stress, vond nakke og rygg mm.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 11 dager 1350 kr

MediYoga: Fra srress til intre ro, dagtid, 13.30-14.30

Målet med kurset at du vil føle deg roligere, mykere, sterkere mentalt og få mer energi. Kan hjelpe med å lindre eller forebygge stressrelaterte lidelser, rygg / nakke plager, søvnløshet, hodepine, pustevansker mm.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 10 dager 1800 kr

Tantric Workshop for Men - Tantra workshop for Menn

Encountering the Male Soul. Come and experience a deep awakening among other men! Awaken Your Inner Strength through Breath, Smell, Touch, Meditation, Movement, Ritual…

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 2 dager 2500 kr

Workshop for kvinner på Tantrasenteret i Oslo

Erfare skjønnheten i berøring med totalt nærvær — ja, det er da vi begynner å føle oss flotte og glade og myke og sensuelle.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 01.03.2020 1 dag01.03.2020 950 kr

Workshop i Tantrisk Massasje for menn og kvinner lørdag 4.april

På et workshop vil du få utforske din evne til å gi og motta nytelse i en trygg atmosfære basert på dyp respekt, åpenhet og nærvær. Gjennom samtaler, øvelser og massasje trener vi på å utfordre vår evne til å gå fullt og helt inn i nær

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 04.04.2020 1 dag04.04.2020 950 kr

Bli bevisst på egne ubevisste sider og hva du tiltrekker deg

Er det sider i din egen personlighet som er undertrykt eller lite brukt? Kunne du tenke deg å finne din egen kraft der du føler deg svak?

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 1 kveld 499 kr

 |  1 2 3 4 5   |  Neste side >>