creationwork

creationwork

MINDFULNESS
Våre mindfulnesskurs handler om stressreduksjon, nærvær og økt livskvalitet. Vi tilbyr 8-ukers MBSR mindfulnesskurs, mindfulness helgekurs og en 1-årig mindfulness instruktørutdannelse.

KREATIVITET
Våre kreative kurs, stemme kurs og kunstneriske utdannelser handler om å utvikle akkurat ditt særegne uttrykk innefra og ut. Om nærvær og inspirasjon, og om å finne flyt og frihet i eget uttrykk.

COACHING & TERAPI
Våre individuelle sessioner handler om personlig utvikling, om å bli klokere på deg selv og andre, og om å skape det liv du ønsker å leve.

"create the
world you want
By the way you
work with
yourself" Barbra Coco Laurré


 |  1 2   |  Neste side >>

6 ukers mindfulness forsetterkurs

Vi tilbyr 6 ukers mindfulness forsetterkurs. Kursforløpet gir deg erfaringer med videregående trening i mindfulness. Dette kurset har fokus på fordypelse av oppmerksomt nærvær og mindfulness i praksis.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Røa Oslo, Røa 6 kvelder 3.900 kr  

Bli sertifisert mindfulnessinstruktør

Bli med på14 måneders mindfulnessinstruktørkurs hvor du utvikler solide ferdigheter som sertifisert mindfulnessinstruktør. Vår mindfulnessinstruktørutdanning er godkjent av Norsk Psykolog Forening og vi 30 års erfaring med mindfulness og meditasjon.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Røa Oslo, Røa 27.08.2020 14 måned27.08.2020 34.000 kr  

Individuell kreativ coaching

Vi tilbyr individuell kreativ coaching. Om du jobber på et kreativt prosjekt eller ønsker å komme videre med ditt eget kunstneriske uttrykk, så kan et individuelt kreativt coaching forløp for alvor sette futt på tingen.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Røa Oslo, Røa 1 dag Avtales kr  

MBSR Oslo, 8 ukers mindfulness kurs

8-ukers MBSR mindfulnesskurs i Oslo. Dette kurs vil gi deg læring for livet. Du lærer å bruke mindfulness til stressmestring og stressreduksjon. Du vil få bedre selvforståelse og gode redskaper til å skape det liv du ønsker å leve.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Røa Oslo, Røa 02.09.2020 8 uker02.09.2020 4.900 kr  

Mindfulness - helgekurs

Vi tilbyr helgekurs i mindfulness. Søker du et mindfulness helgekurs, og ønsker du å utforske mindfulness som en effektiv metode til stressreduksjon og større nærvær? nærvær.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Røa Oslo, Røa 1 helg 4.300 kr  

Mindfulness – inspirasjon og påfyll

Dette kurs er for deg der har holdt på med mindfulness over noe tid og ønsker å være en del av en gruppe. Her vil du få ny inspirasjon og masse av påfyll til din egen fordypning av mindfulness og meditasjon.

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet 4 dager 4.600 kr  

Mindfulness coaching

Vi tilbyr mindfulness coaching. Med utgangspunkt i MBSR og øvrig Mindfulnesstrening vil vi tilrettelegge og avstemme forløpet etter dine ønsker og muligheter. Det gir plass til både personlig samtale og muligheten for å jobbe med mer personlige og spesifikke problemstillinger gjennom Mindfulness.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Røa Oslo, Røa  

Mindfulness og et streif av Zen

Vi tilbyr kurset mindfulness og et streif av Zen. Dette kurs er for deg der ønsker kontinuitet og fordypelse i din mindfulnesspraksis. I løpet av et år vil vi mødes ca. hver 3. uke.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Røa Oslo, Røa 1 år 4.400 kr  
 |  1 2   |  Neste side >>