Foredrag - Peak Performance - Hvordan yte sitt beste?Sted: Hele landet, Foredraget holdes i hele Norge
          
Type:Bedriftsinternt / Større grupper
Foredrag
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale

”Hvis du tror det er mulig, eller hvis du tror det er umulig har du rett”, hevder Granheim. Du kan selv velge om du ønsker å levere de beste prestasjonene på ditt felt. De fleste store prestasjoner blir til i skjæringspunktet mellom ydmykhet og frekkhet.

Granheim tar i dette foredraget utgangspunkt i noen av historiens gylne øyeblikk, og spør blant annet: Hvordan våget Columbus å seile mot horisonten fem uker i strekk på vei til Amerika? Hvordan kunne Nansen si: ”Vestkysten eller døden”, og gå som førstemann tvers over Grønland? Hvordan kunne Charles Lindberg gi full gass ned Roosevelt flyplass for å fly alene over Atlanterhavet?

I foredraget bruker Granheim sin unike forståelse av ekstreme prestasjoner til å forklare hva som skal til for å flytte grensene for det som oppfattes som mulig. Selv skar han 75% av den tidligere raskeste norske bestigning av Mount Everest gjennom å klatre hele ruta i løpet av én lang dag. En prestasjon som fant sted på vei til hans egentlige mål - å kjøre ski ned fjellets nordvegg.

Målgruppe for kurset:
Foredraget passer for bedrifter, organisasjoner og annet publikum.

Vis flere tilsvarende kurs: