Kurs i mindfulness i Vestfold

Fordypning i Mindfulness

Dette kurset er for de som ønsker en fordypning i mindfulness. Det anbefales å dedikere tid til egen praksis mellom hver kurskveld. Ettersom alle kurskveldene har spesielle temaer og praksis laget for å utfylle hverandre, så er det viktig å kunne delta alle gangene.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Tønsberg Tønsberg 4 - 6 ganger 1.200/1.800 kr

Grunnleggende Mindfulness

Vi tilbyr grunnleggende kurs i mindfulness. Dette kurset handler om å bli kjent med fundamentene i mindfulness og hva mindfulness egentlig er. Vi undersøker hvordan mindfulness gir oss muligheten til å bryte ut av gamle ubevisst tanke, følelse og adferdsmønstre.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Tønsberg Tønsberg 4 uker 1.200 kr

Helgekurs i mindfulness

Vi tilbyr helgekurs i mindfulness. Dette kurset handler om å bli kjent med fundamentene i mindfulness og hva mindfulness egentlig er. Vi undersøker hvordan mindfulness gir oss muligheten til å bryte ut av gamle ubevisst tanke, følelse og adferdsmønstre.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Tønsberg Tønsberg 1 helg 1.200 kr

Mindfulness – kurs

I løpet av kurset vil vi jobbe med sittende meditasjon med fokus på pust, kroppsskanning, bevegelsesmeditasjon og enkle yogaøvelser. Vi vil gå gjennom en del teori og du vil få med opptak av meditasjon hjem for å jobbe med mellom kurskveldene.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Tønsberg Tønsberg 6 kvelder 2.900 kr

Opplæring meditasjon og sjamanistisk metode - webkamerakurs

Sjaman og healer med 30 års praksis tilbyr opplæring meditasjon og sjamanistisk metode. Du kan melde deg på halvtimes innføringskurs gratis. Du må rekne med å delta saman med andre på dette.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 450 pr time kr

Lets Meditate

Vi tilbyr meditasjon. Skap glede i sinnet ditt med meditasjoner for Angst, Depresjon og Mindfulness

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 99 pr mnd kr

Kurs i Mindfulness og Selvmedfølelse (Mindful Self-Compassion)

Vi tilbyr online kurs i Mindfulness og Selvmedfølelse (Mindful Self-Compassion). Hvordan møter vi oss selv når vi har det vanskelig? Det å streve er en er naturlig del av et menneskeliv. Mange av oss reagerer med selvkritikk, hardhet og selvfordømmelse når vi havner i krevende situasjoner.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 04.05.2021 8 uker04.05.2021 4500 kr

Mindfulness - bedriftsinternt

Vi tilbyr kurs i mindfulness for bedrifter. Mindfulness er utviklet for å øke din prestasjonsevne, bevare konsentrasjonen, forebygge stress og styrke din arbeidsglede. Konkrete metoder hjelper deg til forbedret fokus og mentalt overskudd. Lær å styre bevisst og rolig gjennom dagens mange gjøremål.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 1 - 2 dager Avtales kr

Prøv kognitiv terapi / mindfulness på Skype

Vi tilbyr en prøvesesjon på 90 minutter med kognitiv terapi og mindfulnesstrening på Skype. Vi begynner all terapi med et første møte for å finne ut om hvilke behov du har for behandling, og prøver ut hvordan du reagerer på behandlingen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 390 kr

Prøv mestring av depresjon (KiD) / Mindfulness - nettkurs

Vi tilbyr 90 minutts prøvesesjon i mestring av depresjon (KiD) / Mindfulness for å teste om tilbudet passer deg. Forskning har vist at KID har effekt ved depresjon. Kurset kombineres med mindfulness fordi det fører til at depresjonen forsvinner raskere enn med KiD kurs uten mindfulnesstrening.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 390 kr

Mindfulness Basert Stress Redusering - MBSR - nettkurs

Kurset for deg som yter mer enn de fleste, som gjerne fortsetter å yte mye, men som frykter at kroppen begynner å bli litt sliten. Kurset for deg som lett lar deg rive med i tankerekker du sliter med å bryte.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 8 leksjoner 4.500 kr

 |  1 2 3   |  Neste side >>