Bergen Stressmestringssenter

Et helhetlig tilbud for mennesker som ønsker økt livskvalitet.
Bergen Stressmestringssenter tilbyr hjelp og tjenester til mennesker som ønsker økt livskvalitet og bedre helse. Senteret vektlegger et helhetlig tilbud i forhold til kropp, tanker og følelser. Senteret har et syn på at alle mennesker har lik verdi og individuell mulighet for vekst og utvikling.

Metoder og arbeidsmodeller
Ulike metoder og arbeidsmodeller vil være et supplement i vårt arbeid. Senteret vil inneha variert kompetanse i form av egne ansatte eller eksterne samarbeidspartnere. Senteret vil gi tilbud til enkeltindivider, grupper og organisasjoner. Det er en målsetting at senterets ansatte skal ivareta egen helse og leve i tråd med det vi tilbyr.


 |  1 2 3   |  Neste side >>

ADHD coaching

DIN VEI TIL SUKSESS MED ADHD! Føler du deg overveldet av ADHD-symptomer og ønsker å ta kontroll over livet ditt? Vårt skreddersydde ADHD coachingprogram er her for å støtte deg på veien til suksess.

Sted Dato Varighet Pris
Hordaland Hordaland 6 ganger 4800 kr  

ADHD og kvinner - Hverdagsmestring

Velkommen til dette kurset om HVERDAGSMESTRING som er spesielt rettet mot deg som er KVINNE og som har diagnosen ADHD.

Sted Dato Varighet Pris
Bergen Bergen 1 helg 3.650 kr  

ADHD og menn - Hverdagsmestring

Velkommen til dette kurset om HVERDAGSMESTRING som er spesielt rettet mot deg som er MANN og som har diagnosen ADHD.

Sted Dato Varighet Pris
Hordaland Hordaland 1 helg 3.650 kr  

Helsecoaching

Vi tilbyr helsecoaching. Hva er helsecoaching? Helsecoaching kommer inn under lov om alternativ behandling. Alternativ behandling av sykdom ved bruk av coaching har fokus på helse ved bruk av helsefremmende coachingteknikker og avansert NLP.

Sted Dato Varighet Pris
Bergen Bergen Fra 1 time Fra 1.200 kr  

Ledercoaching

Vi tilbyr coaching for ledere. Motiverende og inspirerende lederskap gir resultater. Å være leder på toppnivå kan ofte være en ensom jobb. Det stilles store krav og forventninger til prestasjon, organisering og resultater.

Sted Dato Varighet Pris
Bergen Bergen Fra 1 time Fra 1.600 kr  

Mindfulness - Gruppeundervisning

Vi tilbyr gruppeundervisning i mindfulness. Det gis anledning til å bli kjent med mindfulnessøvelser, teori og forståelse i eget tilpasset tempo. Mindfulness er et selvhjelpsverktøy som kan benyttes av hvem som helst, uansett alder, fysisk form og religion

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet Avtales Avtales kr  

Mindfulness - Privatundervisning

Vi tilbyr privatundervisning i mindfulness. Det gis anledning til å bli kjent med mindfulnessøvelser, teori og forståelse i eget tilpasset tempo. Mindfulness er et selvhjelpsverktøy som kan benyttes av hvem som helst, uansett alder, fysisk form og religion

Sted Dato Varighet Pris
Bergen Bergen Fra 1200 kr  

Mindfulness / oppmerksomt nærvær - Bedriftsinternt

Vi tilbyr kurs og foredrag om mindfulness / oppmerksomt nærvær for bedrifter. I et samfunn med stadig økende endringer, omlegginger og økende krav til helse, miljø og sikkerhet, har fokus på mestring av stress blitt et satsingsområde for mange bedrifter og organisasjoner.

Sted Dato Varighet Pris
Bergen Bergen Avtales Avtales kr  
 |  1 2 3   |  Neste side >>