Jobb på lag med hjernen - Bedriftsinternt - Digitalt / Lokalt



Kursarrangør: Mindfultrening
Sted: Hele landet, Digitalt eller lokalt
          
Type:Bedriftsinternt / Større grupper
Foredrag
Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Varighet: 30 - 60 minutter
Pris: Avtales

Vi tilbyr minikurset jobb på lag med hjernen for bedrifter. Jobb på lag med hjernen, slik at du kan ha en god og effektiv arbeidshverdag. Hjernen kan ses på som en muskel som trenger jevnlig belastning for å utvikle og vedlikeholde sin styrke.

Innhold:
Du får tips og strategier til hvordan du kan ta styringen og oppleve mer ro og fokus på det du driver mer, her og nå.

Menneske i et nøtteskall. Tankesurr. Fokusferdigheter.
Fem enkle strategier som gjør en forskjell for deg.

Kursledere:
Ingun er utdannet helse og treningsrådgiver og har fordypningsstudier i mindfulness. Anders har en doktorgrad i mindfulness og forfatter av boka Stillhetens Råskap – Mindfulness for å prestere på topp. Begge er utdannet ved Norges Idrettshøgskole og har lang og bred erfaring med mindfulness som metode.

Uttalelse fra fornøyd kursdeltaker:
Dette online kurset, produsert og ledet av Anders Meland og Ingun Mjaaland kan jeg anbefale på det varmeste. Kurset er tilpasset for både nybegynnere og for de som har praktisert tidligere, og er meget pedagogisk bygget opp. Kombinasjonen mellom små tekster og beskrivende videoer, i tillegg til gjennomtenkte oppgaver, mener jeg er med på å gjøre kurset unikt. Anders og Ingun har en faglig sterk, men samtidig folkelig tilnærming til mindfulness og mindfulness trening, noe jeg synes er utrolig fint. De ufarliggjør dette, på mange måter, abstrakte begrepet, og viser hvordan vi alle kan ha nytte av å praktisere mindfulness i hverdagen. Jeg lærte utrolig mye nytt om både mindfulness, og ikke minst meg selv, underveis i kurset og gleder meg til å ta fatt på min egen mindfulness-reise videre.
- Eva Katrine Thomsen

Jeg har fått på plass gode rutiner som gjør at jeg prioriterer mindfulness trening på lik linje med fysisk trening og andre daglige vedlikeholdsoppgaver. Online kurset har mange styrker og jeg vil spesielt fremheve: Det gir tilstrekkelig fleksibilitet i en travel hverdag. Modulbasert kursing sikrer en pedagogisk og systematisk utvikling, samt nødvendig modning fra modul til modul. Tilgjengelige videoundervisning som kan repeteres ved individuelle behov. Rask oppstart med praktisk mindfulness-trening allerede etter første modul. Dyktige og profesjonelle instruktører med kunnskap og læring og metoder som er vitenskapelig forankret. Veldig oversiktlig nettside hvor læringsmateriale er lett tilgjengelig.
- Arild Torsteinsbø

Jeg har over mange år vært litt av og på med mindfulness praksis/meditasjon. Dette kurset ga meg en ordentlig Kick start til å begynne på igjen og ikke minst til å få utdypet temaet med gode svar på mine spørsmål fra Ingun og Anders. De er to faglig dyktige og trygge kursholdere som med innlevelse tok meg videre i prosessen steg for steg. Det som også er veldig flott er at kurset er tilgjengelig ett helt år og jeg kan lett gå tilbake å repetere når jeg måtte ønske. Dette kurset anbefaler jeg virkelig!
- Yvonne Soggemoen