Kosthold & pilates på Rømskog SPA - perfekt team-building



Kursarrangør: Helhetssenter
Sted: Rømskog Spa & Resort
          Østfold, Rømskog
Kursadresse: Vortungen, 1950 Rømskog (kart)
Type:Bedriftsinternt / Større grupper
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Varighet: 1 helg
Pris: Avtales

Vi tilbyr kurs i kosthold & pilates på Rømskog SPA. Kamilla er ernæringsterapeut og sertifisert kursholder og Line er sertifisert pilates og mindfulness instruktør. I kursene våre formidler vi kunnskap og inspirasjon om kosthold og pilates / mindfulness.

Innhold:
På Rømskog SPA er det en nydelig ramme for å samle seg til kunnskap og inspirasjon. Foredrag og praktisk del som inspirerer deg til enkle matgrep i hverdagen som bygger deg opp fysisk og psykisk, og trening som gir styrke, bevegelighet og indre ro. Kurset går over to dager i disse vakre omgivelsene og inkluderer inngang til SPAet. Ta kontakt om du, vennegjengen eller kollegaer ønsker å bli med! Dette er perfekt team-building også.

Målgruppe for kurset:
Både enkeltpersoner, vennegjenger eller bedrifter. Ta kontakt for en uforpliktende part!

Uttalelse fra fornøyd kursdeltaker:
Hei Kamilla! Tusen takk for fantastisk lærdom på Rømskog SPA. Det løsnet skikkelig for meg, med hjelp av kunnskapen din. Vekta har stått stille i 1 1/2 år, men etter Rømskog, og tilføring av honning og riktig fett har jeg jammen gått ned 4 kg og flere cm.. og jeg har det så mye bedre! Tusen takk. Jeg gleder meg til neste år!
- Jane K. Brøthmet