Pilateskurs for litt øvet og viderekomne

Pilates nivå 2 - voksne

Vi tilbyr yogakurs i pilates nivå 2 for voksne. Dette er styrketrening og bevegelighetstrening med fokus på de musklene som gir god støtte i kroppen, core muskulatur. Denne kombinasjonen gjør at man får trent musklene maksimalt og får en kropp som fungerer i hverdagen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Asker Asker 15 uker 2.450 kr

Kosthold & pilates på Rømskog SPA - perfekt team-building

Vi tilbyr kurs i kosthold & pilates på Rømskog SPA. Kamilla er ernæringsterapeut og sertifisert kursholder og Line er sertifisert pilates og mindfulness instruktør. I kursene våre formidler vi kunnskap og inspirasjon om kosthold og pilates / mindfulness.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Rømskog Rømskog 1 helg 2.200 kr

Pilates - alle nivåer

Vi tilbyr kurs i pilates, som er en styrketrening med fokus på kjernemuskulatur. Gjennom kroppskontroll, stabilitet og fokus på pust vil denne treningen bygge opp indre støttemuskulatur.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen, Aktiv365 Prana... Bergen 1 time
Bergen, Aktiv365 Sands... Bergen 45 eller 55 minutter
Bergen, Aktiv365 Parad... Bergen 45 eller 60 minutter

Varm Pilates

Vi tilbyr kurs i varm pilates. Pilates er styrketrening med fokus på kjernemuskulatur. Gjennom kroppskontroll, stabilitet og fokus på pust vil denne treningen bygge opp indre støttemuskulatur. Timen kjøres i ca 28 grader.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Fjell Fjell 45 minutter

Pilates - medium / øvet nivå

Vi tilbyr pilateskurs på medium og øvet nivå. Dette er en treningsform som gjennomføres med øvelser ved bruk av egen kroppsvekt. Fokuset er konsentrert om kjernemuskulaturen i mage og rygg. Øvelsene utføres nøye, rolig og stabilt.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Drammen Drammen

Pilates - privatundervisning

Vi tilbyr pilateskurs som privatundervisning. Dette er en treningsform som gjennomføres med øvelser ved bruk av egen kroppsvekt. Fokuset er konsentrert om kjernemuskulaturen i mage og rygg. Øvelsene utføres nøye, rolig og stabilt.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Drammen Drammen Avtales kr

Pilates

Vi tilbyr pilateskurs. Pilates er en helhetlig trening som styrker og balanserer kroppen og gir deg økt kroppsbevissthet og stabilitet. Øvelsene utføres kontrollert og rolig, og det fokuseres på teknikk og pust.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim Ta kontakt kr

Pilates matte

Vi tilbyr Pilates matte. Dette er rolig og effektiv trening av kjernemuskulatur i mage, rygg, hofter, rumpe og lår. Vi trener også opp fleksibilitet i ryggsøylen og hoftene og styrke i skuldre og nakke.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 12 måneder Fra 990 kr

Pilates Reformer - privat/små grupper

Vi tilbyr Pilates Reformer. Dette er den ultimate funksjonelle treningen og en meget effektiv måte å trene Pilates på. Treningen muliggjør tett personlig oppfølging for raske og effektive resultater.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 12 måneder Avtales kr

Funksjonell pilates på Kjernekraft

Vi tilbyr kurs i funksjonell pilates på Kjernekraft. Funksjonell pilates tar i bruk alle prinsippene fra Josef Pilates’ klassiske repertoar for å effektivt styrke kjernemuskulaturen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum fra 250 kr

Pilates - åpent nivå

Vi tilbyr kurs i pilates på åpent nivå. Pilates trening består av en serie med øvelser, utført med kontrollerte bevegelser, for å bygge opp styrke og bevegelighet av hele kroppen, med særlig fokus på kjernemuskulatur.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Ålesund Ålesund 1 time 220 kr

 |  1 2   |  Neste side >>