Yogakurs med dans

Yoga 60+ på dagtid

Vi holder 10 ukers kurs i yoga 60 + på dagtid. Yoga 60+ er en rolig time med fokus på styrke, bevegelighet, balanse og pust. Vi bruker også øvelser fra pilates og andre typer bevegelighetstrening. Timen legges opp etter deltagernes behov og ønsker.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Kristiansand Kristiansand 1.250 kr

Biodanza - fellesskap og glede

Biodanza handler om å være menneske, og skape fred og kjærlighet mellom oss og alt levende gjennom å omfavne det som er godt og nærende i livet. Vil du føle at du hører til og blir annerkjent for den du er uansett hvor du kommer fra, og at du kan inkludere andre i ditt liv med tillit og aksept?

Sted Neste kurs Varighet Pris
Moss Moss 8 ganger 1.500 kr

Strong Spirit - Soft Heart - joyful movement practice for women

Energy Medicine, dynamic movement, hormone balancing sequences & mood-lifting music. Welcome to this new weekly practice for women in all ages. It is a joyful, soulful and playful practice for empowerment of the feminine spirit, body and expression.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 60 minutter 220/1.500 kr
Oslo Oslo 60 minutter 220/1.500 kr

YogaLates

Vi tilbyr kurs i YogaLates. Yoga og Pilates henger nøye sammen med hverandres grunnprinsipper der kontroll over kroppens senter er viktig. Det tar med seg det beste fra begge treningsformer og er rettet mot de som ønsker å utvikle og forbedre styrke og bevegelighet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Gjøvik Gjøvik 14 uker
Lillehammer Lillehammer 14 uker