Kurs i yoga og pusteteknikk

Hvilende Klassisk Yoga

Vi tilbyr en time i Hvilende Klassisk Yoga. En rolig og meditativ yogatime der en bruker lang tid i hver yogastilling. Vi stimulerer det parasympatiske nervesystemet (systemet for omsorg og tillit) og flytter kroppens fokus fra stress og tankespinn over på hvile og fordøyelse.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Eidsvoll Eidsvoll 1 gang 290 kr
Nord-Odal Nord-Odal 1 gang 290 kr

PRIVATKLASSE - YOGA

Hvis du er nybegynner eller bare ønsker å komme videre i din egen praksis, enten i vårt studio eller i ditt hjem. Hvis du ikke ønsker å gå på gruppetimer , men ønsker personlig oppmerksomhet hele tiden.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Ålesund Ålesund 650 kr

Yogatimar - Medisinsk yoga (kurs)

Vi tilbyr kurs i medisinsk yoga. Dette er ein roleg og terapeutisk yogaform med fokus på pust, avspenning og øvingar for fleksibilitet og avspenning i hofte, rygg, nakke og skuldre. Øvingane er enkle, men effektive og kan blant anna betre søvn, redusere stress og kroniske smerter.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Ulstein / Ulsteinvik Ulstein / Ulsteinvik 8 kvelder 1.200 kr

Yogatimar - Mjuk flyt

Vi tilbyr yogatimar - Mjuk flyt. Dette er ein mjuk og tilgjengeleg time som passar dei fleste, også nybyrjarar. I denne timen er øvingane sett saman i sekvensar. Timane er bygd rundt solhelsingar der ståande, sittande og liggande øvingar er intergrert.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Ulstein / Ulsteinvik Ulstein / Ulsteinvik 150 kr

En helg med yoga og oppmerksomt nærvær i møte med stress

Vi tilbyr et pusterom - en helg med yoga og oppmerksomt nærvær i møte med stress. Føler du at det er mye stress i hverdagen? Skulle du hatt flere pusterom? Stress er så mangt, og kan oppleves og håndteres på ulike måter.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Vestre Slidre Vestre Slidre 1 helg fra 3.150 kr

Pustehelga i Trondheim 2022

Kom og hør interessante foredrag om pustens kraft, og opplev pustens effekter selv! 7 foredrag og workshops med fordypning på ulike tema.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 700 kr

Pusteteknikk og yoga med lege Asha Sundaran Blåsternes

Velkommen til to gode timer hvor vi puster oss inn i ro og hvile for kropp og sinn, ledet av lege Asha Sundaran Blåsternes.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hordaland Hordaland 2 time 320 kr

Yogahelg

Alta Magedans tilbyr yogahelg med fokus på pust, tilstedeværelse og riktig teknikk med tanke på skadeforebygging. Det spilles musikk under yogaklassen! Vi hviler ned i puter og bolstere og lar pusten gjøre jobben for oss.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Alta Alta 1 helg 1.100 kr

 |  1 2   |  Neste side >>