Pilateskurs for nybegynnere

Pilates - Grunnleggende (Basic)

Vi tilbyrPilates - Grunnleggende (Basic) Som Pilates PT lærer du Klassisk Pilates og kan tilby skreddersydd trening på matte for alle – fra mosjonister til idrettsutøvere som ønsker å oppnå en sterkere kropp med bedre balanse, fleksibilitet og energi.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 5 kvelder 2.950 kr

Pilates - sommer intensiv (basic-øvet-avansert)

Pilates PT er utdannelsen for deg som vil jobbe med en effektiv treningsform som styrker kroppens kjernemuskulatur og gir en god kroppsholdning. Som Pilates PT kan du hjelpe både enkeltmennesker og grupper til en sterkere kropp, bedre holdning, balanse og konsentrasjon og mer energi.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 22.06.2020 10 dager22.06.2020 17.500 kr

Pilates

Pilates er en slags styrketrening som handler om at den indre støttemuskulaturen bygges opp fra bunnen av, slik at kroppen kan bæres på en korrekt måte.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Ringnes Park Oslo, Ringnes Park 4 uker

Kurs i pilates

Vi tilbyr kurs i pilates hvor du vil få grundig innføring i pilates prinsipper, og veiledning i øvelsene tilpasset deg og din kropp. Det vil også tilrettelegges om du har utfordringer som skader, ledd plager, rygg plager eller andre smerter.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Ålesund Ålesund 1 time 220 kr

Pilates - to beat the rush hour

Vi tilbyr kurs i pilates - to beat the rush hour. Pilates trening består av en serie med øvelser, utført med kontrollerte bevegelser, for å bygge opp styrke og bevegelighet av hele kroppen, med særlig fokus på kjernemuskulatur. Øvelsene vil tilpasses hver enkelt i klassen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Ålesund Ålesund 11 ganger 2.035 kr

Pilates - to beat the rush hour, drop-in

Vi tilbyr kurs i pilates - to beat the rush hour som drop-in timer. Pilates trening består av en serie med øvelser, utført med kontrollerte bevegelser, for å bygge opp styrke og bevegelighet av hele kroppen, med særlig fokus på kjernemuskulatur. Øvelsene vil tilpasses hver enkelt i klassen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Ålesund Ålesund 03.04.2020 (+9) 1 time03.04.2020 (+9) 220 kr

Pilates - åpent nivå

Vi tilbyr kurs i pilates på åpent nivå. Pilates trening består av en serie med øvelser, utført med kontrollerte bevegelser, for å bygge opp styrke og bevegelighet av hele kroppen, med særlig fokus på kjernemuskulatur.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Ålesund Ålesund 15.04.2020 (+10) 1 time15.04.2020 (+10) 220 kr

Pilates

Pilates og Flamenco er en fantastisk kombinasjon!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 14 uker fra 2.600 kr

Mor & Barn Pilateskurs

Vi tilbyr kurs for Mor & Barn Pilates. Dette er styrketrening som er spesielt tilpasset deg som har blitt mamma. Øvelsene har fokus på å styrke og stabilisere mage, rygg, skuldre og bekkenbunn, samt styrke av armer og bein.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Asker Asker 8 uker fra 1.000 kr

Yoga for gravide

Vi tilbyr Mor & Barn Pilates

Sted Neste kurs Varighet Pris
Asker Asker 6 dager fra 600 kr

Power Pilates

Vi tilbyr kurs i Power Pilates. I klassen jobber vi mye med teknikk, plassering, lengde og kontroll av kroppen. Du vil jobbe med kjernemuskulatur og balanse. Øvelsene er i en bestemt rekkefølge og vi jobber dypt med magemuskulatur og rygg for å styrke core.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Bislett Oslo, Bislett 55 minutter

Pilateskurs - nybegynnere/lett øvet

Vi tilbyr Pilates kurs for nybegynnere 7 lett øvet. Dette kurset er for deg som er helt ny til Pilates eller som har litt kjennskap til det fra tidligere.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sandnes Sandnes 10 ganger 1.500 kr

Basic Pilates

Basic Pilates bygger på introkurset, og gir en innføring i klassiske pilatesøvelser. Materialet som er gjennomgått i introkurset vil bli repetert. Man fokuserer på detaljer som kan ha blitt oversett, og går et skritt videre.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Frogner Oslo, Frogner

Introduksjon til pilates

Introduksjonskursene i Pilates gir en innføring i grunnprinsippene i denne treningsformen. Man lærer korrekt teknikk og koordi-nering av pust og bevegelse.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Frogner Oslo, Frogner 4 timer 800 kr

Pilates basic/ trinn 1

Treningen består av flytende, konsentrerte og presise øvelser. Man bruker kroppens egen styrke, pust, fleksibilitet og motstand til å få kontakt med de dype og små muskelgruppene.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Frogner Oslo, Frogner

 |  1 2 3   |  Neste side >>