Pilateskurs for nybegynnere i Akershus

FitnessFlow - Tirsdager (Høst 2024 Fullbooket)

Vi tilbyr Fitness Flow med Lis Strøm. Timen kombinerer det beste fra pilates og styrketrening til en effektiv treningsøkt med enkle og rolige øvelser som over tid gjør kroppen sterkere og mykere.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 20.08.2024 (+17) 17 uker20.08.2024 (+17) 4760 kr

Pilates Core Flow - Mandager

Vi tilbyr pilates core flow som er en variert og effektiv treningsøkt med enkle og rolige øvelser. Den bygger styrke for muskler og gjør leddene våre sterke. Vi fokuserer også på den dype pusten som et verktøy for å finne ro i hverdag. Kurset er i gang. Men ved ønske om å starte nå, send mail..

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 19.08.2024 (+16) 17 uker19.08.2024 (+16) 4420 kr

Pilates core flow - Onsdager

Vi tilbyr pilates core flow som er en variert og effektiv treningsøkt med enkle og rolige øvelser. Den bygger styrke for muskler og gjør leddene våre sterke. Vi fokuserer også på den dype pusten som et verktøy for å finne ro i hverdag. Kurset er i gang. Men ved ønske om å starte nå send mail.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 21.08.2024 (+16) 17 uker21.08.2024 (+16) 4760 kr

Pilates, balanse & movement - Tirsdager

Vi tilbyr pilates med Christina Straume. Timen er en variert og effektiv treningsøkt med enkle og rolige øvelser. Vi bygger styrke i kroppen, smidighet i ledd, god balanse og gir deg god forståelse for pust og tilstedeværelse.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 6 uker 1500 kr

Pilates nivå 1 - voksne

Vi tilbyr yogakurs i pilates nivå 1 for voksne. Dette er styrketrening og bevegelighetstrening med fokus på de musklene som gir god støtte i kroppen, core muskulatur. Denne kombinasjonen gjør at man får trent musklene maksimalt og får en kropp som fungerer i hverdagen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Asker Asker 15 uker 2.800 kr

(UT)PUST

Tenker du på hvordan du puster? Pusten påvirker kropp og sinn mer enn du aner……. Pusten påvirker nervesystemet vårt, spesielt det autonome nervesystemet som regulerer kroppslige funksjoner som hjerterate, blodtrykk, fordøyelse og pustefrekvens. Det autonome nervesystemet har to grener: den sympa

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 dag 449 kr

Bli med på online Pilates trening

Tren fra hjemmekontoret, i stuen, på hytta, på besøk sammen med venner... Har du dekning så har du oss på skjermen din! Tren så mye du vil

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 12 måneder fra 995 kr

Pilates – klassisk boost på en søndag

Gi deg selv en real Pilatesboost på matten! Søndag er kose- og ladedag, og jeg kan ikke tenke meg en bedre aktivitet enn å møte deg på matten. Vi skal trene, terpe, bygge og strekke i 2 timer, og du kommer til å føle ny og fresh, og full av ny pilates glede og kunnskap.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 3 dager 429 kr

Release & Restore – bort med stress og spenninger, inn med ny ene

I klassen Release & Restore inviterer vi til en 90 minutters workshop med fokus på å lade batterier, gi slipp på spenninger og vondt’er i kroppen. Vi skal bruker ulike baller, ruller og pusteteknikker for å bli kvitt muskelspenninger helt fra tærene til hodet, så både muskler, ledd og bindevev blir

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 dag 399 kr