Kurs i yoga og pilates for bedrifter i Akershus

Bedriftstimer i yoga eller pilates

Jeg tilbyr yoga- og pilateskurs for din bedrift før, i eller etter arbeidstid. Gå fra jobb med mer energi enn da du kom! Sitter du mye foran en dataskjerm? Da vet du hvordan kroppen og hodet kan føles etter en lang arbeidsdag. Vil du ha timer i yoga eller pilates på jobben?

Sted Neste kurs Varighet Pris
Asker Asker Avtales kr
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika Avtales kr
Frogn / Drøbak Frogn / Drøbak Avtales kr
Ski Ski Avtales kr

Privattimer i yoga eller pilates

Jeg tilbyr privattimer i yoga og pilates Hva trenger du i dag? En rolig og myk time som gir deg sjansen til å vende fokus innover og virkelig kjenne etter? Eller en krevende treningsøkt som gir deg følelsen av å ha fått brukt kroppen skikkelig?

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika Avtales kr

Bedriftsyoga

Vi tilbyr et helt unikt pakketilbud i yoga for bedrifter. For å løfte stemningen i jobbhverdagen tilbyr vi deg og dine kollegaer å få yoga rett inn på ditt eget kontor.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Eidsvoll Eidsvoll Avtales kr

Yogakurs for bedrifter

Vi tilbyr yogakurs for bedrifter. Yoga, pust og tilstedeværelse i kropp og sinn viser seg å være svært effektive verktøy. Ofte er det slik at vi må lære på nytt hvordan det er å puste, strekke seg og våre åpen nok for hverdagslige utfordringer og livet generelt.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Akershus Akershus Avtales kr

Mediyoga for bedrifter

Livsendring tilbyr kurs i Mindfulness og MediYoga for bedrifter. En kan velge mellom rene kurs i enten Mindfulness eller Mediyoga eller en kan velge en kombinasjon (anbefalt). Kombinasjonskursene består av forelesninger, praktiske øvelser og refleksjon og dialog blant kursdeltakere.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet Avtales kr