Medisinsk yoga - Mediyoga

MediYoga for indre ro og energiflyt - Torsdager

Vi tilbyr MediYoga for indre ro og energiflyt. MediYoga er en terapeutisk yogaform som er utviklet for å forebygge sykdom og helseplager og for å understøtte rehabilitering ved kronisk sykdom og helseutfordringer.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 9 uker 2340 kr

MediYoga for indre ro og energiflyt - Torsdager. Nytt kurs!

Vi tilbyr MediYoga for indre ro og energiflyt. MediYoga er en terapeutisk yogaform som er utviklet for å forebygge sykdom og helseplager og for å understøtte rehabilitering ved kronisk sykdom og helseutfordringer. Kurset er i gang, men ved ønske om å starte nå er det ikke for sent. Send mail.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 25.04.2024 (+4) 8 uker25.04.2024 (+4) 2080 kr
Bærum / Sandvika 02.05.2024 8 uker 02.05.2024 2080 kr
Bærum / Sandvika 16.05.2024 8 uker 16.05.2024 2080 kr
Bærum / Sandvika 23.05.2024 8 uker 23.05.2024 2080 kr
Bærum / Sandvika 06.06.2024 8 uker 06.06.2024 2080 kr

MediYoga

Vi tilbyr medisinsk yogakurs i Drammen. MediYoga er en terapeutisk yogaform som er spesielt utviklet for helsevesenet. MediYoga er en forskningsbasert yogaform som blir brukt til rehabilitering og terapi blant annet i Norge, Sverige og flere andre land i verden.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Drammen Drammen 10 ganger 1.950 kr

MediYoga - bedriftsinternt

Vi tilbyr medisinsk yogakurs for bedrifter eller foreninger. Er dere en forening eller bedrift eller annet som ønsker kurs/timer tilpasset deres behov så ta kontakt. Jeg kan holde lokale eller komme til dere om ønskelig.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet Avtales kr

Mediyoga i varmtvann

Vi tilbyr medisinsk yogakurs i Drammen. MediYoga i varmtvann er det siste tilskuddet i behandlingsformer fra MediYoga International. Her benytter man seg av de positive egenskapene i varmtvannet, og kombinerer dette med kjente teknikker og øvelser.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Drammen Drammen 9 ganger 1.950 kr

Mediyoga i varmtvann - bedriftsinternt

Vi tilbyr medisinsk yoga for bedrift, forening eller andre som ønsker egne grupper tilpasset deres behov. Ta kontakt så finner vi en løsning som passer for dere. MediYoga i varmtvann er enkle fysiske øvelser som kan tilpasses individuelt, i en fin kombinasjon med pust og konsentrasjonteknikker.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Drammen Drammen 9 ganger Avtales kr

Kurs - Ny bevissthet

Vi tilbyr kurs i Ny bevissthet. Vi står i en tid hvor bevisstheten åpner seg som den Sjelen vi er. Og vårt sanne jeg vokser fram. I den sammenheng holder jeg kurs hvor vi jobber med bevisstheten på flere plan og dimensjoner. Det lys vesenet du er, trer fram. Vi vil jobbe med oss selv og hverandre.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hol Hol 5 dager fra 7.900 kr

Yogatimar - Medisinsk yoga (kurs)

Vi tilbyr kurs i medisinsk yoga. Dette er ein roleg og terapeutisk yogaform med fokus på pust, avspenning og øvingar for fleksibilitet og avspenning i hofte, rygg, nakke og skuldre. Øvingane er enkle, men effektive og kan blant anna betre søvn, redusere stress og kroniske smerter.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Ulstein / Ulsteinvik Ulstein / Ulsteinvik 8 kvelder 1.200 kr

Medisinsk yoga - fra stress til indre ro, onsdager

MediYoga kurs: Fra stress til indre ro. Målet med kurset at du vil føle deg roligere, mykere, sterkere mentalt og få mer energi. Kan hjelpe med stressrelaterte lidelser, rygg / nakke plager, søvnløshet, hodepine, pustevansker, føler deg utbrent mm.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 9 kvelder 2430 kr

Mindfulness og MediYoga: Kurs ved stress - dagtid, kl.13.30-16.00

Har du lyst til å lære noen teknikker for å beholde ro og fokus? Møte vår og sommer med ny energi og oppmerksomt nærvær? På dette kurset får du innblikk i både mindfulness og medisinsk yoga - begge anerkjente metoder for å skape overskudd og balanse. Kurset går om formiddagen, midt i Oslo sentrum.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 23.04.2024 8 ganger23.04.2024 4180 kr

Mindfulness og Mediyoga: Kurs ved stress tirsdager kl.17.00-19.30

Har du lyst til å lære noen anerkjente metoder i å beholde ro og fokus i en travel hverdag? På dette kurset lærer du om både mindfulness og MediYoga, to anerkjente metoder for å skape overskudd og balanse. Kurset går om ettermiddagen, midt i Oslo sentrum, en deilig avstressende pause etter jobb.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 23.04.2024 8 ganger23.04.2024 4180 kr

Mindfulness og mediyoga: Kurs ved stress, onsdager kl.18.30-21.00

Har du lyst til å lære noen anerkjente metoder i å beholde ro og fokus når det røyner på med hverdagens krav og mas. Både mindfulness og medisinsk yoga kan hjelpe ved stress. På dette kurset får du innblikk i begge metodene. Kurset går om kvelden, midt i Oslo sentrum, et behagelig avbrekk etter jobb

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 8 kvelder 4180 kr

Mindfulness, MediYoga og gongavspenning - workshop

Våren 2024 inviterer workshop/temakvelder med både mindfulness, MediYoga og dyp avspenning med gong og andre meditative instrumenter, midt i Oslo sentrum. En deilig pause i hverdagen, samtidig som du får erfaring med både mindfulness og MediYoga, to anerkjente metoder til hjelp ved stress.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 480 kr

Online yoga - mediyoga og yinyoga - abonement

Bli med på yoga klasser hjemmefra og når det passer deg. Vi holder klasser i MediYoga, YinYoga, Myk Yoga, meditasjon og avspenning. Våre klasser har fokus på tilstedeværelse, pust og lære deg verktøy for at du kan finne tilbake til din indre ro.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 325 kr

Yogareise / yogatur til Kroatia – juni 2024

Velkommen til en ukestur til vakre Kroatia - egenpleie for kropp, sinn og sjel. På denne turen bor vi i den lille, koselige kystbyen Cavtat i nærheten av Dubrovnik. Det blir en kombinasjon av yoga 2 ganger per dag, flotte naturopplevelser, avslapping og god mat.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Kroatia Kroatia 04.06.2024 8 dager04.06.2024 14990 kr

Yogareise / yogatur til Kypros – april 2024

Velkommen med på yogatur til vakre Kypros - med tilstedeværelse og egenpleie for kropp, sinn og sjel. Få ro og hent ny inspirasjon i varme og energigivende omgivelser. Vi bor på flott hotell på stranden i Pafos på sørvestsiden av øya. Turen passer for alle.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Kypros Kypros 8 dager 13990 kr

MediYoga i varmtvann

MediYoga i varmtvann er det siste tilskuddet i behandlingsformer fra MediYoga International. Her benytter man seg av de positive egenskapene i varmtvannet, og kombinerer dette med kjente teknikker og øvelser.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Drammen Drammen 8 dager 1.850 kr

 |  1 2   |  Neste side >>


Område

Kategorier