Medisinsk yoga - Mediyoga

Pusterom / yoga for alle

Nytt tilbud hos oss ved Asha Sundaran Blåsternes. Asha jobber til dagen som lege ved Haukeland sykehus, hennes spesialfelt er lunger og pust. Kurset går over 4 ganger og har begrenset med plasser.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 4 uker 850 kr

Yogatimar - Medisinsk yoga (kurs)

Vi tilbyr kurs i medisinsk yoga. Dette er ein roleg og terapeutisk yogaform med fokus på pust, avspenning og øvingar for fleksibilitet og avspenning i hofte, rygg, nakke og skuldre. Øvingane er enkle, men effektive og kan blant anna betre søvn, redusere stress og kroniske smerter.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Ulstein / Ulsteinvik Ulstein / Ulsteinvik 8 kvelder 1.200 kr

Medisinsk yoga - fra stress til indre ro

Målet med kurset at du vil føle deg roligere, mykere, sterkere mentalt og få mer energi. Kan hjelpe med stressrelaterte lidelser, rygg / nakke plager, søvnløshet, hodepine, pustevansker, føler deg sliten mm.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Hellerud Oslo, Hellerud 12 kvelder 3100 kr
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 12 kvelder 3100 kr

Medisinsk yoga på stoler

Øvelser gjøres sittende på stoler / stående. Mulighet for liggende avspenning. Fullverdige yogaøvelser som kan gjøres sittende på stoler og stående. Passer både for deg som ønsker flotte "kontor" strekk eller om du er bevegelseshemmet og foretrekker å sitte på stolen enn på gulvet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 12 dager 3000 kr

Mindfulness og MediYoga: Kurs ved stress - dagtid, start 07.02.23

Har du lyst til å lære noen anerkjente metoder i å beholde ro og fokus? Både mindfulness og MediYoga kan hjelpe ved stress, skape overskudd og balanse. Dette kurset passer for deg som har formiddagen fri.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 8 ganger 4180 kr

Mindfulness og Mediyoga: Kurs ved stress start tirsdag 07.02.2023

Har du lyst til å lære noen anerkjente metoder i å beholde ro og fokus i en travel hverdag? På dette kurset lærer du om både mindfulness og MediYoga, to anerkjente metoder for å skape overskudd og balanse. Kurset går om ettermiddagen, midt i Oslo sentrum, en deilig avstressende pause etter jobb.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 8 ganger 4180 kr

Mindfulness og mediyoga: Kurs ved stress, start onsdag 01.02.2023

Har du lyst til å lære noen anerkjente metoder i å beholde ro og fokus når det røyner på med hverdagens krav og mas. Både mindfulness og medisinsk yoga kan hjelpe ved stress. På dette kurset får du innblikk i begge metodene. Kurset går om kvelden, midt i Oslo sentrum, et behagelig avbrekk etter jobb

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 8 kvelder 4180 kr
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 8 kvelder 4180 kr

Online yoga - mediyoga og yinyoga - abonement

Bli med på yoga klasser hjemmefra og når det passer deg. Vi holder klasser i MediYoga, YinYoga, Myk Yoga, meditasjon og avspenning. Våre klasser har fokus på tilstedeværelse, pust og lære deg verktøy for at du kan finne tilbake til din indre ro.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 325 kr

Medisinsk yoga (MediYoga)

Vi tilbyr kurs i medisinsk yoga (MediYoga). MediYoga passer for alle, uansett utgangspunkt. Øvelsene kan utføres både på matte og på stol. Kan du puste, kan du gjøre MediYoga! Øvelsene er enkle, men kraftfulle og kan gi god helsegevinst.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nes Nes 15 uker 1.950 kr

Medisinsk yoga

Vi tilbyr yogakurs i medisinsk yoga. MediYoga er en terapeutisk yogaform utviklet i samarbeid med helsevesenet. Det er en rolig yogaform som alle kan delta på. Vi har fokus på pusteøvelser, meditasjon og avspenning til slutt.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger 10 ganger 1.600 kr

MediYoga i varmtvann

MediYoga i varmtvann er det siste tilskuddet i behandlingsformer fra MediYoga International. Her benytter man seg av de positive egenskapene i varmtvannet, og kombinerer dette med kjente teknikker og øvelser.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Drammen Drammen 8 dager 1.600 kr

 |  1 2 3   |  Neste side >>