Medisinsk yoga Drammen

Jeg er Marianne Feydt, og er utdannet yogalærer og terapeut ved MediYoga International. Jeg er også utdannet samtaleterapeut, par og relasjonsterapeut og samtalecoach (senior practitioner nivå, tilsluttet EMCC) hos Humanova i Oslo. I tillegg har jeg utdannelse innen kostrådgivning og stressmestring. Jeg har bakgrunn som hudterapeut og har over 20-års erfaring i helse og velvære bransjen.


MediYoga

Vi tilbyr medisinsk yogakurs i Drammen. MediYoga er en terapeutisk yogaform som er spesielt utviklet for helsevesenet. MediYoga er en forskningsbasert yogaform som blir brukt til rehabilitering og terapi blant annet i Norge, Sverige og flere andre land i verden.

Sted Dato Varighet Pris
Drammen Drammen 10 ganger 1.950 kr  

MediYoga - bedriftsinternt

Vi tilbyr medisinsk yogakurs for bedrifter eller foreninger. Er dere en forening eller bedrift eller annet som ønsker kurs/timer tilpasset deres behov så ta kontakt. Jeg kan holde lokale eller komme til dere om ønskelig.

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet Avtales kr  

Mediyoga i varmtvann

Vi tilbyr medisinsk yogakurs i Drammen. MediYoga i varmtvann er det siste tilskuddet i behandlingsformer fra MediYoga International. Her benytter man seg av de positive egenskapene i varmtvannet, og kombinerer dette med kjente teknikker og øvelser.

Sted Dato Varighet Pris
Drammen Drammen 9 ganger 1.950 kr  

Mediyoga i varmtvann - bedriftsinternt

Vi tilbyr medisinsk yoga for bedrift, forening eller andre som ønsker egne grupper tilpasset deres behov. Ta kontakt så finner vi en løsning som passer for dere. MediYoga i varmtvann er enkle fysiske øvelser som kan tilpasses individuelt, i en fin kombinasjon med pust og konsentrasjonteknikker.

Sted Dato Varighet Pris
Drammen Drammen 9 ganger Avtales kr