Kurs i yoga og pilates for gravide

Yoga og pilates for gravide

Dette er en time tilrettelagt gravide. Timen vil inneholde Yoga- og Pilatesøvelser, for å opprettholde styrke og holdning, pust og velvære. Her benyttes Pilatesøvelser spesielt for å styrke bekken, og Yogaøvelser for å myke opp kroppen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Drammen Drammen

Yogakurs for gravide

Vi tilbyr yogakurs for gravide. Med utgangspunkt i klassisk yoga, arbeider vi med pust, bevegelse og avspenning. Ved å fordype kontakten med deg selv vekker man den urkraften som hviler dypt i hver kvinne og som skal lede deg til en aktiv og bevisst fødsel.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Drammen Drammen 10 kvelder 1.000 kr

Yoga for gravide - privattime

Vi tilbyr privattime i yoga for gravide

Sted Neste kurs Varighet Pris
Askim Askim 1 time

Yoga for gravide

Vi tilbyr yogakurs for gravide. Svangerskapet er en særlig fin tid for yoga. Kroppen blir mykere, oppmerksomheten større, sinnet mer åpent. Yoga gir økt velvære og forbereder fødselen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Tønsberg Tønsberg 5 kvelder 1.100 kr

Yoga for gravide (helg)

Vi tilbyr yogakurs for gravide over 1 helg. Svangerskapet er en særlig fin tid for yoga. Kroppen blir mykere, oppmerksomheten større, sinnet mer åpent. Yoga gir økt velvære og forbereder fødselen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Tønsberg Tønsberg 1 helg 1.100 kr

Yoga for gravide - grunnkurs

Vi tilbyr grunnkurs i yoga for gravide. Yoga er en behagelig måte å trene kroppen sin på når du er gravid, men yoga er mer enn det. På mine kurs lærer du også hvordan du kan bruke yogastillinger til å øve deg på å oppleve smerte på en god måte.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 16.10.2019 (+1) 1 kveld pr uke i 6 uker16.10.2019 (+1) 1.590 kr

Mediyoga - gravid

MediYoga er forskningsbasert yoga, utviklet i samarbeid med helsevesenet. Flere internasjonale studier viser at praktisering av yoga under graviditeten fører til mindre smerter før, under og etter fødsel. Graviditeten er en unik tid, som skaper både fysiske og mentale forandringer.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Frysja Oslo, Frysja 8 uker fra 250 kr

Barselyoga

Vi tilbyr yogakurs i barselyoga. Vi fokuserer på bekkenbunnen og oppbyggende, men myke øvelser sammen med babyen. Det blir tatt høyde for amming og avbrekk.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Askim Askim 75 minutter

Gravideyoga

Vi tilbyr yogakurs for gravide. Velkommen til å bare få være og bli næret i gravidyogaen. Vi mykgjør og roer kroppen og tankene med milde øvelser, sakte pust og herlig hviile. Perfekt som gave til deg selv for en fin fødsel - og en sjanse til å treffe andre gravide i et trygt rom.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Askim Askim 1 time 150 kr

Pilateskurs for gravide

Vi tilbyr pilateskurs for gravide. Målsettingen med pilatestrening for deg som er gravid, er å opprettholde formen. I tillegg sørge for at kroppen din har det best mulig under svangerskapet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger 22.10.2019 8 kvelder22.10.2019 1.700 kr

Yogakurs for gravide

Vi tilbyr yogakurs for gravide. Målsettingen med yoga for deg som er gravid, er å opprettholde formen. I tillegg sørge for at kroppen din har det best mulig under svangerskapet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger 16.10.2019 8 kvelder16.10.2019 1.700 kr

 |  1 2 3   |  Neste side >>