Yoga for gravide - grunnkurs - online



Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Start når du selv vil
Varighet: 7 ganger á 1½ time
Pris: 870

Video kurset er spesielt tilrettelagt for gravide. Du trenger ikke ha gjort yoga eller meditasjon før og du trenger heller ikke å være myk og smidig eller i god form. Yoga er en behagelig måte å trene kroppen sin på når du er gravid, men yoga er mer enn det.

På mine kurs lærer du også hvordan du kan bruke yogastillinger til å øve deg på å oppleve smerte på en god måte. Du lærer hvordan pusten hjelper deg til å være avspent og du lærer en god pusteteknikk du kan bruke under fødselen.

Kurset er et forløp med progresjon. Vi starter med enkle øvelser som er nyttige for gravide. Yoga styrker og myker opp kroppen. Øvelsene løser på en varsom måte opp for unødvendige spenninger. Velvære er noe av det første man merker som en virkning av yoga. Noen yogaprogrammer er mer krevende og nyttige med tanke på å komme i god form til fødselen.

I løpet av kurset blir ulike temaer tatt opp som smerte, pust, avspenning, fødestillinger og trening av bekkenbunnen. Siste kurskveld blir hele fødselsforløpet gjennomgått med veiledning om hvordan du kan bruke det du har lært som nyttige redskaper under fødselen.

Video kurset går over 7 ganger á 1½ time. Hvert yoga program har en effekt i seg selv og forbereder også for neste leksjon. Trykk på produktbildet for å lese mer om kurset!